Нов модел скандал: Gucci и Хари Стайлс по стъпките на Balenciaga (СНИМКИ)


Нов модел скандал: Gucci и Хари Стайлс по стъпките на Balenciaga (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Gucci и Хари Стайлс бяха критикувани за рекламна кампания, в която Стайлс позира с тениска с плюшено мече до детски матрак, само няколко седмици след като Balenciaga беше замесена в скандал с рекламна фосесия, на която деца си играят със садо-мазо играчки.

Стайлс се появява в новата кампания на Gucci „ХА ХА ХА“ в набор от тоалети и с различни реквизити. Изображенията бяха публикувани на 2 ноември, няколко седмици преди избухването на скандала с Balenciaga. Припомняме ви, че и двете марки са собственост на The Kering Group.

Кадър показва Стайлс, застанал пред детски матрак, облегнат на стена, а на другите фотоси се вижда как го гали и носи. Кампанията е концептуализирана от бившия творчески директор на Gucci Алесандро Микеле, който след това напусна марката. Кристофър Симъндс отговаря за художественото ръководство, а Марк Бортуик е фотограф.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама