Тенденции 2019: Улична мода


Тенденции 2019: Улична мода
Снимка: iStock/Guliver

Случвало ли ви се е толкова да обикнете дадена дреха, та чак искрено да съжалявате, че не може да я носите и през следващите месеци, след лятото, например? Ако отговорът е да, то уверяваме ви – и ние добре познаваме това чувство. Именно заради това решихме да ви представим няколко вдъхновяващи street style тенденции, които няма да са просто модерни през настоящия или следващия сезон, ами са актуални през цялата 2019-та.

Бялото – любов завинаги

Бялото сякаш никога не излиза от мода. Удивително е как белият цвят с лекота се адаптира към всяка модна тенденция, без значение от сезона. Неутралността му помага да се съчетава безпроблемно с всички нюанси от цветния спектър и да понесе всякакви аксесоари. Присъства и във всеки гардероб – дали под формата на сако, чифт кецове, чанта или пък тениска, със сигурност е там, в готовност да спаси положението.

Научете кой цвят ви носи късмет според датата на раждане ТУК!

Ако сте почитатели на този светъл цвят, то имаме новина за вас – през настоящата година ще може да го носите от глава до пети. Буквално! Дали ще изберете костюм, който да излъчва елегантност; гащеризон, налагащ се като абсолютен хит в момента, или пък романтична рокля – това зависи от вас. Комбинирайте с бели обувки, нашият фаворит са маратонките.. и Voilà!

Тренчкот в цвят "щастие"

Тренчкотът е абсолютна класика в жанра. Тази функционална дреха дава пълна свобода, щом стане дума за съчетаване с всякакви стилове и е чудесно спасение за преходните сезони. Или иначе казано – тренчкотът е от онези непреходни дрехи, които освен етикет на бранда имат и още един, гласящ "вечни".

Не можем да кажем, че тренчкотът се завръща, защото той никога не си е отивал, но през 2019 определено бележи своя апогей. Сред тенденциите се открояват кожените модели, които освен в класическия бежов цвят са много актуални и във всякакви други наситени и ярки отенъци на дъгата.

Сигурни сме, че ако имате поне един тренчкот, то знаете за каква любов става дума. Ако пък все още нямате – сега е подходящ момент да си изберете!

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТЕНДЕНЦИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама