Тенденции при ботушите за зима 2020 (СНИМКИ)


Тенденции при ботушите за зима 2020 (СНИМКИ)
Снимка: iStock/Guliver

Да си признаем честно, единственото, което ни кара да чакаме зимата с нетърпение (изключвайки Коледа, разбира се), са тенденциите при ботушите. Коя жена не би се зарадвала на нов чифт под елхата? Тазгодишните трендове са наистина вълнуващи и забавни. Някои се припокриват с миналогодишните, но като цяло липсва онзи рок вайб с капси и катарами. Ето кои модели ще виждаме все по-често през идните месеци.

5 ТЕНДЕНЦИИ ПРИ ВРЪХНИТЕ ДРЕХИ ЗА ЗИМА 2020

1. Дебели токове

Стилът на Спайс гърлс е тук, пък каквото ще да става! Широките и стабилни токове поемат щафетата тази година. Те не само изглеждат страхотно, но и са много по-удобни, особено в комбинация с хубав грайфер и лека платформа.

2. Смели цветове

Влюбихме се в тази тенденция, защото обичаме цветовете, а тези ботуши са просто зашеметяващи! Те придават страхотна жизненост и блясък на всеки аутфит. Излезте от зоната си на комфорт тази зима и опитайте ярки цветове като жълто, лилаво и синьо.

3. Животински принтове

Надали е изненада за някого, че принтовете се наместиха и при обувките. Тази година не става въпрос за конкретна щампа, така че не се ограничавайте и изберете принт, който смятате, че ще се съчетае с по-голямата част от вашия гардероб.

4. „Набръчкани” ботуши

От няколко сезона насам това е най-често срещаната тенденция, като просто се сменя височината на ботуша. Миналата година повече дами заложиха на чизми, докато сега моделите под коляното ще са една идея по-актуални - изглеждат небрежни, но подчертават красотата на цвета и материала.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама