Vogue World 2023: Модните отличници на събитието (СНИМКИ)


Vogue World 2023: Модните отличници на събитието (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Само преди няколко вечери Vogue отпразнува второто си годишно събитие Vogue World в Лондон. Докато миналата година честването на 130-ата годишнина на изданието превзе West 13th Street в Ню Йорк, тази година модната феерия се премести в известния лондонски театър Royal Drury Lane.

Вдъхновени от премиерата в Уест Енд, редакторите Ана Уинтур и Едуард Енинфул дадоха начало на Лондонската седмица на модата с помощта на режисьора, носител на BAFTA, Стивън Долдри, който организира събитието. Гостите се насладиха на множество изпълнения от лидери в света на развлеченията, кулминация на които беше ревю с модели, носещи акценти от есенните колекции за 2023. Приходите от грандиозното представление ще отидат в различни базирани в Лондон организации за сценични изкуства, включително Националния театър, Кралската опера, Кралския балет, Southbank Sinfonia и Rambert.

Вижте още: Седмица на модата в Ню Йорк: Майкъл Корс посвети колекция на покойната си майка (ВИДЕО)

Одата за богатата британска култура включваше впечатляващ списък от гости - както много от най-големите днешни модели – Кейт Мос, Кара Делевин, Адвоа Абоа, Ашли Греъм и Палома Елсесер, така и звезди от света на театъра, музиката и киното.

Кейт Мос

Кой може по-добре да даде старт на Vogue World: London от родената в Кройдън супермодел Кейт Мос? 49-годишната блондинка излезе на сцената в рокля от ламе по поръчка, създадена от дългогодишния ѝ приятел и сътрудник Джон Галиано.

Лила Мос

На пръв поглед Лила Мос няма много общо с Елиза Дулитъл, цветарката от Едуард, превърнала се в романтична героиня на филма My Fair Lady от 1958 г. Но тази вечер, във Vogue World: London, моделът отдаде почит на аутсайдерката от Ийст Енд, благодарение на шивачката Алина Генкайте от Galedi London.

Сиена Милър

Милър, която се придържаше към изпитания си гардероб от „спокойни“ рокли и ботуши, докато очакваше дъщеря си Марлоу през 2012, мина по червения килим с блестяща в пола на Schiaparelli и изрязана риза, която оставяше коремчето ѝ на показ.

Синди Крауфорд

Емблематичният модел избра особено дързък тоалет, носейки рокля от есенната колекция на Versace за 2023, която беше представена с епично шоу в Лос Анджелис през март.

Рита Ора

Кейт Уинслет

Принцеси Юджийн и Беатрис от Йорк

Емилия Кларк

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама