Ето с каква тренировка Дженифър Анистън подържа перфектната си фигура


Ето с каква тренировка Дженифър Анистън подържа перфектната си фигура
Снимка: Getty Images / Guliver

Холивудските актриси трябва да поддържат формата си перфектна, като освен здравословни хранителни режими, част от ежедневието им е и спортът.

Вижте още: За 1 минута: Лесно упражнение, с което да освободите тялото си и ума от стреса

Пример за това е Дженифър Анистън, която може да е на 54 години, но много по-млади жени могат да завидят на тялото ѝ. Както самата тя призна, физическата активност е нещо, без което не може, а любимата ѝ тренировка е, когато се изпоти във фитнеса. Най-често актрисата се придържа към програмата 15-15-15, предложена от нейния треньор.

Какво представлява програмата 15-15-15?

15-15-15 е програма, която включва три различни кардио упражнения: 15 минути колоездене, 15 минути елиптична тренировка и 15 минути бягане. Тези кардио упражнения отговарят на препоръката на лекарите, че се нуждаем от 150 минути аеробна активност на седмица и тъй като упражненията се редуват, има по-малък шанс от отегчение. Освен това промяната на движенията намалява вероятността от нараняване поради повторение на едни и същи упражнения.

В допълнение към това, което практикува Дженифър Анистън, вие например можете да включите плуване или скачане на въже и да създадете своя собствена кардио тренировка, важно е само да имате общо 45 минути аеробни дейности, които са особено полезни за здравето на сърцето.

Вижте още: 3-минутни упражнения в кревата, които бързо ще ви вкарат във форма (ВИДЕО) 

Достатъчна ли е само кардио тренировка?

За тялото ни не е достатъчна кардио програма, а и силови упражнения, които укрепват тялото и поддържат мускулния тонус. Затова Дженифър Анистън съчетава своята програма 15 - 15 - 15 с упражнения с тежести, по-точно с тежести, които помагат на тялото й да остане стройно и стегнато.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама