Олимпийски игри 2022: Секси спортистите, които трябва да видите


Олимпийски игри 2022: Секси спортистите, които трябва да видите
Снимка: Getty Images

Целият свят се вълнува от зимните Олимпийски игри и това е съвсем нормално, предвид, че събитието се провежда веднъж на 4 години. Днес обаче ще ви представим една по-различна гледна точка, при това доста гореща, напук на целия сняг в Пекин. И така, ето ги атлетите, от които няма да искате да откъснете очите си по време на Олимпиада 2022.

Микаел Кингсбъри, 29, ски свободен стил

Канадецът Кингсбъри е считан от мнозина за най-великия състезател в ските свободен стил, но тази година късметът му изневери. 21-годишният Валберг направи страхотно изпълнение и надви видимо изненадания Кингсбъри. За първи път от Зимните олимпийски игри в Торино през 2006 Канада не успява да спечели титлата в дисциплината при мъжете, но това не прави Микаел по-малко привлекателен.

Нейтън Чен, 22, фигурно пързаляне

Фигуристът, успял да направи пет четворни скока в едно състезание, родом от Солт Лейк Сити, е съчетал техническо майсторство с добър външен вид. Това убийствено комбо му помогна да се превърне в блестяща звезда в света на кънките. Чен доминира в тази дисциплина през последните години, като се класира № 1 в света от 2018 до 2021 г.

Шон Уайт, 35, сноуборд

Легендата Уайт обяви на 13 януари, че игрите в Пекин ще бъдат неговата пета и последна олимпиада. Пенсионирането му идва след две десетилетия на удивителна сръчност. Той спечели злато на Олимпийските игри през 2006, 2010 и 2018, заедно с 13 златни медала на X Games по сноуборд от 2002 г. Освен това, Шон е половинка на Нина Добрев, което добавя още точки!

Закари Донохю, 31, танци на лед

Зак и партньорката му Медисън Хъбъл са трикратни шампиони на САЩ, които се надяват да грабнат олимпийското злато за първи път тази година. Пекин е последният шанс на тандема за международна слава: Партньорите наскоро обявиха, че се оттеглят от състезателната си кариера след Олимпиадата.

Гъс Кенуърти, 30, ски свободен стил

Гъс е голямо име отвъд Атлантика и може да се похвали с 1,9 милиона последователи в Instagram. Той също така се появява в деветия сезон на популярния телевизионен сериал American Horror Story.

Брад Хол, 42, бобслей

32-годишният Брад Хол от Кроули ще оглавява двойните и четворни отбори по бобслей на Великобритания. Той и неговият съотборник Ник Глийсън завършиха последното си състезание за Световната купа на шесто място. Сега са класирани на пето място за участие в Олимпийските игри.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Спорт


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама