С тези упражнения ще имате секси дупе


С тези упражнения ще имате секси дупе
Снимка: iStock

Стегнатите седалищни мускули изискват всекидневни упражнения, но пък за тях не е нужно да посещавате фитнес залата, а и не отнемат много време. Със следващите три предложения може да започнете деня си или да ги правите за разтоварване след работа.

Дори и тези от вас, които по цял ден са на бюро нямат извинения, че не полагат и минимални усилия за стягането на задните си части, защото най-лесният вариант, който може да ви раздвижи на работното място е клякането.

Застанете на четири крака със свити на 90 градуса колене. Започнете да вдигате единия крак назад и нагоре, но леко свит в коляното. Вдигате и връщате в изходно положение. Направете по 15 повторения за всеки крак.

За следващото упражнение ще ви трябва голяма мека фитнес топка. Легнете върху нея по корем и отпуснете назад краката, да опират в земята. Започнете да вдигате единия крак назад и нагоре. Вдигате и отпускате. След това правите същото движение, но с другия. Направете по 10 повторения за всеки крак.

Странични вдигания на краката са друго упражнение, което може да правите.

Легнете на една страна. Главата може да подпрете на една от ръцете и леко да се повдигнете, задържайки тялото си на единия лакът. Започнете да вдигате бавно единия крак и след това да го връщате в изходна позиция. Направете по 15 повторения за всяка страна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Спорт


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама