Тренирайте вкъщи с Pulse Fitness & SPA


Тренирайте вкъщи с Pulse Fitness & SPA
Снимка: iStock/Guliver

Липсва ли ви фитнесът? Сигурни сме, че да. Спортът е един от най-добрите начини да подобрим своето здраве и имунитет, а сега всички имаме нужда от това повече от всякога!

От Pulse Fitness & SPA знаят, че фитнес ентусиастите в цяла България минават през един изключително труден период и искат да им помогнат.

Именно поради тази причина те ви канят на тренирате с тях всеки делничен ден от 11:00 часа. Топ треньорите на Pulse Fitness & SPA ще ви покажат как точно можете да поддържате своята форма с тренировки вкъщи, ползвайки само постелка и гирички*. Видеата ще бъдат излъчени на живо в страницата Pulse Fitness & SPA ТУК!

Бонус: Ако техните тренировки ви харесват и искате да споделите с всички, че поддържате форма с Pulse Fitness & SPA, изпратете им ваша тренировъчна снимка в домашни условия на лично съобщение и те ще я споделят като стори във Facebook и Instagram.

Останете си вкъщи и тренирайте с Pulse Fitness & SPA! Заедно можем да преодолеем всичко!

*Тъй като не всички от вас вероятно разполагат с гирички, можете да ползвате две пластмасови бутилки, които да напълните с вода или пясък според това колко желаете да тежат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Спорт


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама