Безплатни прегледи за репродуктивно здраве

  • Безплатни прегледи за репродуктивно здраве
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 18.10.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

От 22 октомври 2018 г. до 22 януари 2019 г. в Първа САГБАЛ "Света София" отново ще се проведе кампанията "Въпрос на разговор и преглед", посветена на борбата срещу репродуктивното остаряване на българите. Инициативата се организира и за учащи се младежи – студенти, докторанти и др.

В рамките на същия период от време в лечебното заведение ще тече и програмата за диагностика и лечение на двойки "40+", от която могат да се възползват жени с вече намален яйчников резерв и пациентки над 40-годишна възраст.

Дамите получават безплатен гинекологичен и ултразвуков преглед, разговор с репродуктивен ембриолог, андролог, мамолог и сертифициран психотерапевт. Мъжете могат да се възползват от разговор със специалист по репродуктивно здраве, безплатна спермограма и анализ.

Предварителното записване за безплатните прегледи става на телефон 02/447 02 63 или 0877 02 39 39. Всеки желаещ може да направи регистрация през делничните дни до 13.30 часа.

Кампанията се реализира в Първа САГБАЛ "Света София" (град София, ул. "Михалаки Ташев" №2) с основната подкрепа на Столична община, Фондация "Искам бебе" и Сдружение "Зачатие".

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.