Хората с тази кръвна група живеят по-дълго


Хората с тази кръвна група живеят по-дълго
Снимка: iStock

Учени установиха, че има пряка връзка между качеството на живот и кръвната група на човек. Това се дължи на факта, че кръвната група определя към какви болести е предразположен всеки.

Вижте още: Хората с тази кръвна група имат извънземен произход

Според последните проучвания хората от нулева (0) група имат по-висока продължителност на живот, защото тялото им е по-устойчиво към редица заболявания. При тях обаче има предразположение към сърдечно-съдови заболявания. Освен това при тази кръвна група най-често се срещат репродуктивни проблеми.

Хората с кръвна група (А) са предразположени към нарушения на ендокринната система. При тях е по-висок шансът да развият диабет и депресии. Освен това често страдат от настинки и инфекциозни болести.

Вижте още: Кои храни да избягвате според кръвната си група

Хората от кръвна група (B) имат висока защита на организма си към инфекциозни заболявания, но за сметка но това при тях има по-висок риск от развитие на онкологични заболявания.

Четвъртата кръвна група (АB) се е сформирала по-късно от останалите в резултат на смесени бракове. Хората, носители на (AB), рядко страдат от вируси и настинки, но децата, които са с тази кръвна група, са най-предразположени към сърдечно-съдови проблеми.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Здраве


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама