Тази билкова напитка ще стопи мазнините по корема ви


Тази билкова напитка ще стопи мазнините по корема ви
Снимка: iStock

Има много билкови напитки, които могат да помогнат за ускоряване на метаболизма и отслабването и една от тях определено е зеленият чай. Но, като добавите още две съставки, можете да постигнете много по-бърз и добър резултат.

Вижте още: Учени: Ето какво се случва с тялото ни след седмица гладуване

Тази напитка е особено полезна за премахване на мазнините от областта на корема и се приготвя много лесно. Освен зелен чай са ви нужни още дафинов лист и канела.

Всяка от тези съставки е известна за регулиране на теглото, а канелата се откроява особено, която помага за намаляване на нивата на кръвната захар и е вкусна подправка за мнозина.

Начин на приготвяне:

Необходимо е да кипнете един литър вода и да добавите четири дафинови листа и една чаена лъжичка канела на прах или една пръчка канела и накрая две лъжици зелен чай.

За предпочитане е да използвате насипен чай, но ако  нямате избор, добавете 3 торбички зелен чай към един литър вода. След като сте сложили всички съставки, похлупете тенджерата за около 15 минути и процедирайте.

Начин на употреба:

Напитката се пие през целия ден, като е необходимо това количество да се разпредели в три чаши. Изпийте първата чаша сутрин на гладно, тоест преди първото сутрешно кафе. Изпийте втората чаша веднага след закуска, а третата непосредствено преди лягане. Пийте тази напитка поне седем дни.

Вижте още: Промени в лицето, които говорят за сериозни заболявания

Освен това е препоръчително да се храните по-здравословно с тази напитка и да включите упражнения, но не е нужно да се отказвате от цялата храна в режима си, достатъчно е само да изключите сладкишите. Във всеки случай тялото ви ще ви благодари за тази напитка, защото ще изхвърли вредните вещества от тялото ви и ще имате повече енергия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама