Да заплатиш "Ангелски данък"


Да заплатиш "Ангелски данък"
Снимка: изд. Ентусиаст

С настъпването на пролетта журналистката и писателка Ирен Леви представя новата си книга "Ангелски данък". Красиво написаният роман разгръща съкровена история за любовта, за грешките, за миналото, настоящото и бъдещето, които се преплитат, пресичат и разминават през погледа на една жена, търсеща себе си. Но преди да се роди отново, душата ѝ тя трябва да преодолее необичайно изпитание.

Пропит с обаяние и загадъчност, "Ангелски данък" ни среща с Моника и Микеле. Богати, красиви и успешни, те са пример за идеалната двойка. Двамата са щастливо женени и живеят във великолепно имение, сгушено сред лозята на Сицилия. Те имат и могат да имат всичко. Единственото, което им липсва, за да бъде животът им съвършен, е дете.

София е млада и очарователна художничка, чийто живот е не чак толкова перфектен. Безкрайно разочарована от неуспехите и обратите, които съдбата ѝ предоставя, тя ще се опита да промени неписаните закони на сърцето. Възможно ли е да го направи? И ще успее ли да плати своя ангелски данък?

***

Ирен Леви е позната като сценарист и водещ на социалното предаване "Малки истории", което се излъчва в ефира на БНТ 1 вече 10 години. "Ангелски данък" е четвъртата ѝ книга, а вдъхновението за нея идва от романтиката и страстта на Южна Италия. В основата на романа е реалната история на близък човек на Леви, чиято самоличност авторката е обещала да запази в тайна.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Книги


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама