10 сънища, които имат скрит смисъл и не трябва да пренебрегвате


10 сънища, които имат скрит смисъл и не трябва да пренебрегвате
Снимка: iStock/Guliver

Сънищата разкриват много не само за нашите преживяванията, но и за характера ни. Някои от тях ни карат да мечтаем, а други ни плашат. Установено е, че чрез сънищата си преживяваме някакво събитие от живота. Това има своето логично обяснение. В продължение на векове хората се опитват да си обяснят какво се крие в сънищата. В края на 19 век известният психотерапевт Карл Юнг изрази теорията, че те са портал, позволяващ да се вникне в съзнанието и душата на човека.

Но какво точно означават нашите сънища? Ще се спрем на 10 от най-често срещаните варианти.

Полет

Ако летите насън, това означава, че в реалния живот трябва да вземете някакво съдбоносно решение, да направите избор, за да задоволите амбициите си.

ТОВА СА НЕЩАТА, КОИТО МОЗЪКЪТ ВИ ОБОЖАВА

Падане

Този сън може да говори за необходимостта да поемете контрол над ситуацията в действителност.

Тормоз

Това често показва проблеми и притеснения, за които постоянно мислите. Бъдете инициативни в премахването на причините за това. Опитайте се да решите проблемите.

Голо тяло

Ако сънувате собственото си голо тяло това може да показва страх от нещо или че се чувствате несигурни в дадена ситуация.

Смърт

Ако сънувате собствената си смърт, този сън иска да ви каже, че идва краят на нещо в живота ви. Но в никакъв случай не означава, че ще умрете.

Пожар

Животът ви скоро ще се промени. Очаквайте промени.

Бременност

Скоро всичко в живота ви ще се промени драстично. Трябва да го приемете!

Вода

Това е добра поличба. Водата означава, че всичко в живота ви ще бъде ново, ще се появи възможност да започнете да живеете от начало.

Пари

Вероятно в момента имате финансови проблеми. Но за по-точно обяснение, всеки подобен сън трябва да се разглежда индивидуално.

Изневяра

Ако сте изневерили насън, това означава, че с вашия партньор не си подхождате в интимен аспект и не се чувствате щастливи във връзката си. В случая проявявате своите тайни интимни желания.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама