Ето какво разкрива начинът, по който пиете кафето си


Ето какво разкрива начинът, по който пиете кафето си
Снимка: iStock/Guliver

Видът на кафето, което пиете може да ви разкрие към кой тип принадлежи дадена личност.

Проучването, проведено от психолога Рахмани Дурвасул между 1000 души, показва, че съществуват различия между хората в зависимост от това какво кафе предпочитат.

Чисто без захар

Вие сте силна личност, която е готова да премести планини дори и след една глътка кафе. Готови сте да поемате рискове, да правите грешки и да носите цялата отговорност на плещите си.

С мляко и захар

Вие сте добре балансирани, търсите и намирате хармонията във всичко около вас. Създадени сте да обичате и да бъдете обичани.

Силно кафе с мляко или сметана

Добавката към ароматната ви напитка, разкрива вашата креативност. Добавете към нея своята романтичност и способност да мечтаете и картината ще е напълно завършена. За вас пътят към дадена цел е много по-важен от самия успех.

ЗА КАКВО ГОВОРИ ЦВЕТЪТ НА ХРАНАТА, КОЯТО ЯДЕМ

Силно кафе със захар

Вие сте човек, на когото може да се разчита, отговорни винаги напълно сигурни в своята правота. За вас е важно близките и приятелите ви да са добре, дори и ако това означава, че ще жертвате своите интереси.

Студено кафе

Вие сте енергични и любопитни. Не се притеснявате да изразите мнението си пред хората и дори да започнете спор. Вие сте живото доказателство, че всичко е възможно, имате уникалната способност да се интегрирате навсякъде

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама