Изчислете вашето число на парите и вижте какво ви очаква до края на 2022


Изчислете вашето число на парите и вижте какво ви очаква до края на 2022
Снимка: iStock

Чрез нумерологията може да разберете кое е вашето число на парите за 2022 и какво ви очаква до края на годината. Изчислява се като сбор между числата на вашата дата на раждане и числата на 2022 г.

Пример: дата на раждане: 13.11.1977 г.

Съберете всички числа и ги сведете до едноцифрено число.

1 + 3 + 1 + 1 + 1 + 9 + 7 + 7 + 2+0+2+2 = 36.

3+6=9.

Полученото число е вашият личен код на парите и щастието за 2022 г.

Ето как да разтълкувате резултата:

1

Благодарение на вашите знания и умения можете бързо да промените живота си към по-добро и да постигнете материално благополучие. Не се страхувайте да поемете риск. Ново начинание ще ви позволи да развиете талантите си и да постигнете не само финансова независимост, но и всеобщо признание.

2

Ще трябва да се доверите на интуицията си и да изберете своя собствен път към богатството. Това, към което сте привлечени, неминуемо ще ви донесе печалба, дори ако другите ви съветват да не предприемате тази рискована стъпка. Възможно е вашето хоби или страст да ви донесе постоянен доход.

ВИЖТЕ КАК ДА ИЗЧИСЛИТЕ ВАШЕТО КАРМИЧНО ЧИСЛО

3

Без амбиция и самочувствие е малко вероятно да се постигне материално благополучие. Отървете се от съмненията си и ще усетите промяната през първата половина на 2022 г.

4

Очакват ви приятни изненади, които могат да се превърнат в добро начало по пътя към щастието. Възможно е да получите наследство от далечен роднина или да спечелите от лотарията.

5

Трябва да положите усилия. Не се страхувайте от препятствия, всичките ви действия определено ще дадат резултат, така че трябва да тренирате волята си и да вярвате в себе си. Пред вас ще се появят напълно неочаквано нови възможности и трябва да сте готови да започнете работа без да отлагате.

ЕТО КОЙ Е ВАШИЯТ ЩАСТЛИВ ЦВЯТ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ

6

Очаква ви израстване в кариерата, но трябва да обърнете внимание на образованието си. За да се чувствате добре на новото място, трябва да се развивате във всички посоки. 

7

Ще имате възможност да спечелите добри пари, ако работите в екип. Не отказвайте колективни проекти, не се страхувайте да ръководите екипа от колегите ви. Вашето финансово благополучие е възможно чрез сътрудничество. Не приемайте командировки през 2022 г.

ЗАЩО ЧИСЛОТО 7 Е ТОЛКОВА МАГИЧНО?

8

Ще постигнете успех, само ако управлявате правилно финансите си. Умелото инвестиране на средства ще запълни бюджета ви.

9

Неочаквани обрати на съдбата - парите ще дойдат при вас от само себе си. Не пропускайте възможността да подобрите финансовото си състояние, не пренебрегвайте предчувствията си, рискувайте. Смелите и амбициозни хора с това число ще могат да попълнят бюджета си до есента.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама