"Жени в киното" - новата колекция на Барби за 2024 (СНИМКИ)


"Жени в киното" - новата колекция на Барби за 2024 (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Светът познава стотици различни кукли Барби - и по цвят на кожата, и по професия. Ето, че 2024 идва с нова колекция - Барби се готви да режисира първия си филм.

Несъмнено вдъхновена от летния касоразбивач на режисьорката Грета Гъруиг, компанията "Мател" обяви, че тазгодишната им колекция "Кариера на годината" включва подбор от филмови професии като режисьорка, ръководителка на студио, операторка и, разбира се, филмова звезда, съобщи "Варайъти".

Вижте още: 5 модни тайни, които стилистите няма да ви кажат безплатно

Най-новата колекция кукли Барби - "Жени в киното", се предлага на сайта на "Мател" и в други магазини и платформи от днес.

Всяка от куклите е облечена в костюм и аксесоари, свързани с нейната професия.

Куклата Барби, например, която се превъплъщава в ръководителка на студио, е с черен костюм и носи жълти очила и смартфон.

Операторката Барби е облечена с лилава тениска с надпис: "Преследвай мечтите си" и е "въоръжена" с камера.

Четирите нови кукли се присъединяват към над 250-те екземпляра с професия, които са пуснати на пазара, откакто марката лансира франчайза "Кариера на годината" през 2010 г. Оттогава историческите кукли са навлезли в десетки индустрии като медицина, наука, журналистика и компютърни науки.

През 2023 г. Барби представи колекцията "Жени в спорта", включваща мениджърка, треньорка, съдийка и спортна репортерка. Година по-рано "Мател" пусна колекция "Кариера на годината", вдъхновена от опазването на околната среда.

В допълнение към своите кукли от специализираната колекция, компанията пусна и десетки най-продавани Барби, вдъхновени от икони от реалния живот. Съвсем наскоро куклата по подобие на рок звездата Стиви Никс беше разпродадена за минути и вече се препродава за стотици долари в сайтове като Ибей (Ebay).

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама