Как да разпознаете човека с черна душа


Как да разпознаете човека с черна душа
Снимка: iStock

Не можем да предвидим действията, мотивите и желанията на другите. Но можем да се предпазим от лошо влияние, като открием токсичен човек в кръга ни от познати. Има открити и любезни хора, с които ви е удобно: те ви дават заряд на енергия и добро настроение. Има и хора, които създават облак от негативизъм около себе си. Общуването с тях има лош ефект: изсмуква сили, заразява с песимизъм, провокира безпокойство. Трябва да умеете да разпознавате такива хора, защото негативът, както знаете, е заразен и много токсичен. Ето списък с характерни качества, които ще ви помогнат да идентифицирате човек с черна душа. Ако имате такъв в обкръжението си, не му се сърдете, а пазете дистанция.

1. Неспособност за съпричастност

Човек с черна душа е глух за исканията на другите. Той изпитва удоволствие от чуждите проблеми и нещастие. Той захранва енергията си с негативната енергия на скръбта на друг човек.

2. Жестокост

Жестокият човек няма абсолютно никакъв контрол над емоциите си. Когато очите му са пълни с гняв, той преминава всякакви граници: нахвърля се, демонстрира гнева си, излива всичките си негативни чувства и понякога обвинява напълно непознати за всичките си неприятности и проблеми.

5 ЕФЕКТИВНИ НАЧИНА ДА СЕ ЗАЩИТИТЕ ОТ ЕНЕРГИЙНИ ВАМПИРИ

3. Безкрайна манипулация

Дори един зъл човек понякога прави добри дела. Вярно е, че той винаги е воден от едно нещо - лична изгода. Манипулаторът играе известно време под прикритието на добрите намерения. Особено трудно може да бъде разпознат такъв хитър човек, защото той манипулира приятелите.

4. Лъжи и интриги

Интригант и лицемер трудно могат да се нарекат приятен човек, защото умишлено изкривява истината, прави интриги и насочва хората един срещу друг.

5. Безсрамие

Порочният човек не само е лишен от отговорност, но и не е обременен със съвест. Той върши зли дела и се гордее с това. Чуждо му е чувството за вина, което му позволява лесно да нарушава обещания, да излага близки и да наранява другите.

ТОВА ИЗДАВА, ЧЕ ВИ Е НАПРАВЕНА ЧЕРНА МАГИЯ

6. Желание да нараниш ближния

Черната душа кара човека да иска и да прави лоши неща. Това може да се изрази в унижение на другите, осмиване на недостатъците на човек или злорадство върху житейските трудности, вяра или убеждения. Най -лесният метод е да разберете енергийния вампир и да го изключите от кръга на познатите.

7. Опитите да се стигне до конфликти

Черното сърце винаги изисква хаос. Такъв човек прави всичко възможно хората да се карат. Това е добър подбудител, който знае кои конци да дърпа, за да разпали истински конфликт от малка бъркотия. Най -сигурният начин да избегнете манипулациите му е да контролирате емоциите си  и да разчитате на здравия разум.

8. Отрицателно мислене

Постоянните оплаквания, завист, критики, упреци са признаци на черна душа. При общуване с такъв човек става неудобно, тъжните и лошите спомени могат да атакуват. Само с присъствието си той изсмуква всички сили, налагайки своя негатив и песимизъм. Той може да съсипе и най -щастливата ситуация, като я изпълни със страховете и тревогите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама