Как кармичните връзки влияят на нашето общуване с хората


Как кармичните връзки влияят на нашето общуване с хората
Снимка: iStock/Guliver

Деца

Първата категория. Това са най-важните хора. От вас зависи кои морални принципи ще наследят и кои концепции ще възприемат. Без значение как се държите с детето или взаимодействате с него, винаги се питайте какви качества възпитавате в него и какво влияние имате върху него. Отглеждането на дете е интуитивна работа, така че трябва да сте чувствителни, за да разберете как детето възприема думите ви.

Любими хора

Любовта е светло чувство, което трябва да бъде защитено. Изживявайки го, се научаваш да желаеш щастие на близките си, без да очакваш нищо в замяна. Това е особено показателно, когато любовта не е взаимна.

ТОВА СА СЪНИЩАТА, КОИТО ВЕЩАЯТ ЩАСТИЕ И ПАРИ

Партньор

Някои от най-висшите кармични връзки. В общуване с човек от тази категория се научаваш да приемаш други гледни точки и да ги слушаш. Трябва да живеете в хармония, тогава никой негатив не може да разруши отношенията ви.

Ако започнете да чувствате дисхармония - направете всичко, за да възстановите хармоничните отношения. И само след като дадете всичко възможно, за да запазите връзката, можете да я развалите. На този етап емоциите вече са изчезнали и можете да мислите трезво.

Родители, братя и сестри

Хората, които са най-близо до вас. Те са това, което заслужавате в живота си, и това трябва да ги приемете. Децата наследяват кармата на своите родители, като едно дете наследява кармата на единия родител, а другото на другия. И ако имате безкористна връзка с тази категория хора, подкрепяте се взаимно - имате най-доброто, което може да ви се случи в този живот. Помагайте си един на друг, но не действайте против волята си.

Роднини

Отношенията с тях са изградени на взаимопомощ. Трябва да сте мили и отзивчиви към близките си, в противен случай децата ви ще наследят негативното. В тази категория обаче може да има „енергийни вампири“, които постоянно ще се опитват да получат нещо повече от вас, отколкото можете да дадете. Не хабете енергията си върху тях, това ще ви окаже лошо влияние в бъдеще.

Приятели

Когато изграждате отношения с тези хора, не трябва да се опитвате да се възползвате от другите, както и те от вас. Тези отношения трябва да бъдат безкористни. Общуването с тези хора е лесно за вас, разбирате се отлично, изглежда, че четете мислите си един на друг. Общуването с приятели трябва да се основава на доверие и ако не го изпитате или "приятелите" са ви измамили, значи никога не сте си били близки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама