Каква е вашата съдба според деня, в който сте родени


Каква е вашата съдба според деня, в който сте родени
Снимка: iStock

Денят от седмицата, в който е роден човек, определя съдбата и характера му.

Понеделник

Родените в първия ден от седмицата обикновено са мили, ценят любимите хора и винаги са им верни. Грижат се за другите, но в същото време знаят как да не се поддават на емоциите си. Те могат да се адаптират бързо към променящите се ситуации в живота им.

Вторник

Родените във вторник са енергични и нетърпеливи. Те никога не преценяват добре възможните рискове. Заради това свое качество често страдат.

Сряда

Родените в сряда имат вродена любов към общуването, въпреки че понякога стават меланхолични и започват да избягват приятелите си. Няма нищо, с което не биха се справили на работното си място.

ЗАКОНИТЕ НА СЪДБАТА, КОИТО УПРАВЛЯВАТ ЖИВОТА НИ 

Четвъртък

Ако човек е роден в четвъртък, това се забелязва в поведението му. Тези хора са много усмихнати, общителни и дружелюбни. Те гледат на света с оптимизъм и знаят как да заредят всички около себе си с положителното си отношение. 

Петък

Хората, родени в петък, се стремят към хармония във всичко. При тях красотата се съчетава с артистичност и желанието за постигане на хармония в живота. Те обаче могат да бъдат егоцентрични и не всеки може да понесе техния нарцисизъм.

Събота

Родените в събота са по-малко склонни да обръщат внимание на чуждото мнение. За тях доброто образование е много важно. Но това невинаги им гарантира финансова грамотност.

РАЗБЕРЕТЕ СЪВМЕСТИМОСТТА СИ В ЛЮБОВТА СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ

Неделя

Родените в неделя са истинските късметлии. Те са смели, решителни, интелигентни и отлични лидери. Тези хора умеят да си поставят сериозни цели и да ги постигат, както и да вдъхновяват околните с примера си за нови постижения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама