Какво значи числото на жизнения ви път и как да го изчислите (част I)


Какво значи числото на жизнения ви път и как да го изчислите (част I)
Снимка: iStock/Guliver

Вашето число на жизнения път – това е сума от числа на датата, месеца и годината на вашата дата на раждане. Да определят числото на жизнения си път се препоръчва на тези, които търсят как са свързани помежду си датата им на раждане и съдбата им.

В нумерологията числото на жизнения път означава какво послание носи появата ви на бял свят. Числото на жизнения път показва какво е заложено във вашата личност от самото раждане, разкрива наличието на вашите таланти и ви посочва главните жизнени цели.

Как да пресметнете числото на жизнения си път:

Съберете всички цифри от вашата дата на раждане.

Например:

1. Ден на раждане 21.01.1960 г.

Събираме цифрите от датата на раждане 2+1+0+1+1+9+6+0=20,продължаваме да събираме докато се получи едноцифрено число 2+0=2, 2 е числото на жизнения път.

2. Ден на раждане 27.04.1979 г.

Събираме цифрите: 2+7+4+1+9+7+9=39, продължаваме да събираме, докато се получи едноцифрено число: 3+9=12, 1+2 = 3 – число на жизнения път.

Число на жизнения път 1

"Единиците" са от този тип хора, които умеят да се учат от собствения си опит. Всичко, което се случва в живота им - и успехите и провалите, става част от техния активен потенциал. Умеят да мислят не само като новатор, но и като критик, което им позволява да разбират причините за успеха или поражението, което са преживяли и да коригират поведението и действията си.

Живота постоянно им предоставя шансове, които други биха пропуснали поради липсата на фантазия или заради неувереност с себе си. Отстрани изглежда, че на "единиците" просто им върви, но успеха им се дължи на умението да виждат целта и да не губят направление при постигането й. Те успешно се реализират във всяка сфера, но трябва да имат предвид една особеност - нужна им е професия, където "последната дума" ще е тяхната, в противен случай няма да могат да реализират новаторския си потенциал. 

Число на жизнения път 2

С „двойките“ се общува лесно. Те са великодушни, очарователни, готови да помогнат винаги. Те са чувствителни, миролюбиви и интуитивни по природа, с лекота изразяват чувствата си и са отлични приятели. Устройва ги ролята на „сивия кардинал“. Заемайки това положение, не винаги получават признание за действията си, но на тях им е достатъчно да знаят, че са си свършили добре работата. Тези „двойки“, които се стремят към позицията на лидер не постигат щастие.

Число на жизнения път 3

"Тройките" са остроумни, владеят словото и обичат да са "център на внимание". Те са предприемчиви, енергични и трудолюбиви. Оптимисти и ентусиасти са и провалите не са проблем за тях. Те са социално активни и популярни, вдъхновяват хората със своето слънчево, жизнелюбиво поведение, умеят да се наслаждават на живота във всичките му проявления. Великодушно прощават чуждите грешки. Емоционални и уязвими са, а когато са разстроени се скриват зад завесата на мълчанието, а след време с шеги и смях, като крият истинските си чувства, се измъкват от убежището си.

Хората с тази вибрация са алтруисти и благодетели. Способни са да постигнат успех в много сфери, но най-благоприятни за тях са " свободните професии" свързани с фантазията и творчеството. Ще разкрият напълно своя дар, ако проявяват дисциплина, самоконтрол, упоритост и се концентрират само върху едно нещо - това, което най-силно желаят да постигнат.

Число на жизнения път 4

"Четворките" се стремят здраво да стоят на краката си, да бъдат верни на принципите си, на традициите и на чувството за дълг. Самодисциплината им заслужава възхищение. Не обичат да рискуват, трудно променят решенията си. Консервативните "Четворки" са приземени реалисти, вярващи само на очевидните факти и здравия разум. Имат малко приятели, но те са за цял живот. На хора с лично число 4 винаги може да се разчита.

Число на жизнен път 5

"Петиците" са хора с вроден стремеж към свобода, независимост, подвижност и активност. Надарени са с чар, красноречие, заразително чувство за хумор, общителност и мощен интелект. Отличават се с оригиналност, авантюризъм, ексцентричност и импулсивност. Тяхната привлекателност и обаяние предопределят ярката им съдба.

Човек с жизнен път 5 с лекота усвоява огромни обеми информация и се обучава бързо, учи чужди езици без проблем. Но продължителното и методичното обучение не са за него, той губи интерес. На "петицата" й е необходимо да се намира винаги в движение, да вижда нови места, да се запознава с нови хора, да научава нови неща.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама