Методът за сбъдване на желания, който стана хит (СНИМКИ)


Методът за сбъдване на желания, който стана хит (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Всеки човек има някаква конкретна мечта, която няма търпение да види сбъдната - може да е сватба, бебе, нова работа, дестинация и какво ли още не. Независимо кое е най-съкровеното ви желание, може би вече сте се опитвали да я осъществите по различни начини - от реални стъпки до проявления и "изпращане" на молби към Вселената.

Вижте още: Най-голямата мечта на всяка зодия за лято 2023

Към днешна дата в социалните мрежи се тиражира нов начин да сбъднете мечтата си - "методът 369" бързо се превърна в хит, а феновете му се кълнат, че им е помогнал да се помирят с близките си, да забогатеят и да си намерят половинка. За това ясно свидетелстват многобройните истории за успех, събрани под хаштага #369method. И така, какво представлява този метод?

Манифестирането е свързано с използването на енергията ви, за да привлечете това, което искате, независимо дали става въпрос за повишение на заплатата или по-голям апартамент. Можете да правите тези практики по всяко време и навсякъде. Освен това не се нуждаете от сложни инструменти, за да проявите - по правило е достатъчна медитация върху желанията ви.

Но за метода 369 ще ви трябват хартия и химикалка, тъй като той включва записване на мечтите ви отново и отново. Някои също така обичат да използват химикалки с определен цвят, за да привлекат по-добре това, което искат. Например някой използва синя химикалка, за да се свърже отново с бившия си приятел, някой използва червена, за да привлече нов романтичен партньор, а някой избира зелена, за да придобие богатство.

Вижте още: Мощно пълнолуние на 1 август и Синя луна: Какво да очакваме?

За да започнете да прилагате метода, помислете за конкретната цел, която искате да постигнете. Напишете кратко резюме на тази цел с една дума три пъти. Например, ако целта ви е да си върнете бившия, запишете името му три пъти; ако искате да се докажете на нова работа, запишете три пъти длъжността си.

След това запишете целта така, сякаш вече сте я постигнали, шест пъти. Това е вашето "намерение". Например: "Имам работата на мечтите си" или "С любимия ми официално сме двойка". И накрая, запишете "действието" или изявлението, описващо постигнатото проявление, сякаш то вече се е случило, девет пъти. Можете да напишете: "Бившият ми се свърза с мен и иска да си ме върне" или "Кандидатствах за работа и я получих след две интервюта".

Защо този метод работи при толкова много хора? Метод 369 е постоянно внимание към нашите цели, съгласуване на вниманието ни с нея и идентифициране на възможностите, водещи към нашата цел. Всичко, от което се нуждаете, е да обръщате внимание на мечтите си, за да ги осъществите.

За да се възползвате максимално от този метод, трябва да сте в състояние на благодарност, а не на алчност или тъга, докато записвате намеренията си. Ако сте позитивно настроени, ще ви е по-лесно да визуализирате и наистина да почувствате какво е да имате това, което искате.

 

@manifest100xfasterr #369manifestation #manifestation #manifestationtips #manifestingmethods #manifestationcoaching #manifestationhack #feelingsad #feelingstuck ♬ original sound - manifest100x

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама