Силата на мисълта е ключова за създаването на вашата реалност


Силата на мисълта е ключова за създаването на вашата реалност
Снимка: iStock

Всичко, което възприемате във физическия свят, произхожда от духовния свят, света на мислите и вярванията. За да станете господар на съдбата си, трябва да се научите да контролирате мислите си. Благодарение на това можете да привлечете в живота си това, което искате да намерите.

Всеки външен резултат има вътрешна причина

Всеки резултат, който се проявява във вашия външен или физически свят, има конкретна причина, която възниква във вашия вътрешен или ментален свят. Това е същността на силата на мисълта. Тоест обстоятелствата в живота ви са резултат от съвкупността от вашите мисли и вярвания. Писателят Джеймс Алън е казал, че "Обстоятелствата не създават човек, а го проявяват". Всеки аспект от живота ви, от състоянието на вашите финанси до състоянието на вашето здраве и вашите взаимоотношения - всичко това точно отразява вашите мисли и убеждения.

Това е вътрешна работа

Повечето хора вярват, че всичко се случва обратно, тоест това, което чувстват или мислят по определен начин, е заради обстоятелствата. Всъщност само силата на техните мисли създава самите обстоятелства, независимо дали са желани или нежелани. Като разберете и приемете тази истина, че мислите ви създават вашата реалност, ще си дадете възможност да направите онези промени, чието проявление искате да видите в живота си. Създаването на реалност е вътрешна работа.

ЗАКОНИТЕ НА БУДИЗМА, С КОИТО ЩЕ ПОЧУВСТВАТЕ ХАРМОНИЯ

Силата на вашите мисли е безгранична

Умът ви е част от безкрайния универсален разум и тъй като мислите ви са резултат от работата на ума ви, следва, че силата на вашите мисли също е неограничена. След като наистина разберете, че умът ви всъщност е източникът на сила и че тази сила е вътре във вас, ще намерите единствения истински източник на безкрайна сила, за която нищо не е невъзможно. Силата на мисълта произлиза отвътре. Обърнете се навътре, за да намерите източника на тази сила.

Мислите ви са живи

Най-известните мислители и майстори, които някога са живели на земята, твърдят и продължават да казват, че всичко около нас е енергия. Сега това се потвърждава от съвременната наука. Вашите мисли също са енергия. Писателят Уилям Уокър Аткинсън твърди, че "ако умът е статична енергия, тогава мисълта е динамична енергия - и това са две фази на един и същи процес". Мислите ви наистина са живи. Всеки път, когато развивате конкретна мисъл, излъчвате вибрация с определена честота.

На каква честота сте

Основният принцип на закона за привличането е, че енергията привлича подобна на себе си енергия. Привличате онези неща и обстоятелства, които са в хармония с вашата доминираща честота.

Използвайте силата на мисълта, за да промените живота си

Подсъзнанието ви е склад на най-дълбоките ви вярвания. За да промените обстоятелствата и да привлечете това, което искате, трябва да се научите да програмирате и да препрограмирате подсъзнанието си. Най-ефективният и практичен начин да направите това е използването на процеса на визуализация. Въображението ви е двигателят на вашите мисли. Преобразува ги в образи, които от своя страна се появяват във физическия свят, който ви заобикаля.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама