Вече можете да наемете къщата на Барби (СНИМКИ)


Вече можете да наемете къщата на Барби (СНИМКИ)
Снимка: Стоп кадър

Наскоро Марго Роби, която изпълнява главната роля в новия филм "Барби", показа къщата, в която е снимана лентата, излизаща на 21 юли 2023. Ако и вие сте фенове на легендарната кукла, можете да живеете в подобен дом, поне за малко. Става въпрос за розова къща в реални размери, която се намира в Малибу и може да бъдете наета напълно безплатно.

Сградата е на три етажа и има красива гледка към океана. В имота има огромен басейн и розова пързалка, а стаите са решени в тематичната розова гама. Сега самият Кен е домакин и връчва ключовете. Резервациите в Airbnb започват в 10:00 часа PDT в понеделник, 17 юли, за два престоя с по една нощувка за до двама гости на 21 юли и 22 юли 2023 г.

Вижте още: Период на Суперлуна от 3 до 7 юли 2023: Какво означава и какво се прави

"Добре дошли в моя Кендом! Докато Барби отсъства, тя ми е предала ключовете от къщата си на мечтите в Малибу и това лято моята стая може да бъде ваша за през нощта. Добавих няколко щрихи, за да внеса така необходимата Кен енергия в наскоро обновената и емблематична къща. Това розово имение е сбъдната мечта благодарение на перфектното си местоположение над плажа с панорамни гледки и играчки в реални размери." Това пише в обявата в Airbnb.com.

Тематичната къща вече беше посетена от Джон Леджънд, Криси Тейгън, които наскоро обявиха, че са станали родители на четвърто дете.

От снимките, които моделът сподели в своя Instagram профил, ясно се вижда, че обстановката е идеално "захаросана", блестяща и с всички необходими елементи за всяка уважаваща себе си кукла Барби. В една от стаите дори има играчка кон в почти реални размери.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама