Впечатляващо: 32-годишен мъж е баща на 96 деца (СНИМКИ)


Впечатляващо: 32-годишен мъж е баща на 96 деца (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Дилън Стоун-Милър е човек, който лесно може да влезе в списъка на рекордите на Гинес. Той е биологичен баща на 96 деца и сега има много работа – да намери всичките си отрочета.

32-годишният Дилън е мъж от Джорджия. Той е помогнал в създаването на най-малко 96 деца чрез дарения от биологичен материал и сега е зает да издири децата си. Дилън има електронна таблица с имената на децата и уникален идентификационен номер на донор, което помага да се свържат отново.

Вижте още: 5-те най-големи грешки на родителите, с които провалят децата си

Досега гордият „баща“ казва, че е срещнал 25 от биологичните си деца. Всички те са родени благодарение на доста дарения, които той е правил в продължение на 6 години, започвайки в колежа.

Дилън учил психология в щата Джорджия и спешно се нуждаел от пари. Един ден той се записал като желаещ във водеща дарителска банка, базирана в Аугуста. Той предоставял постоянни дарения в продължение на 6 години, като в процеса взимал по 100 долара на даден материал. В един момент е позволил на банката да разкрие самоличността му, но едва след като децата навършат 18 години.

Повече от десетилетие по-късно Дилън станал старши софтуерен инженер и имал собствен син. Странната му одисея започнала през 2020, дори напуснал работа, след като родителите на едно от децата му написали съобщение, което гласяло:

„Наистина се надявам да не се чувстваш притиснат или притеснен по никакъв начин, но днес е канадският Ден на благодарността и искахме да ти кажем колко ти е благодарно нашето семейство.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама