Как звездите се грижат за кожата си преди Оскарите


Как звездите се грижат за кожата си преди Оскарите
Снимка: Getty Images / Guliver

В сезона на червените килими всичко в името на красотата е абсолютно оправдано. И тъй като ни дели само седмица от най-бляскавото събитие на годината, наградите Оскар, предполагаме, че еуфорията, която тресе Холивуд, е наистина огромна. За никой не е изненада, че в ежедневието си знаменитостите далеч не изглеждат така, както пред стотиците обективи. В действителност, извън прическата, грима и гардероба в деня на Оскарите, повечето актриси подготвят кожата си в течение на седмици. А какво ли включва тази подготовка?

През последните години все повече знаменитости стоят далеч от инжекциите и опитват нови методи срещу стареенето на кожата, неравномерния тен и другите несъвършенства. Една от най-обичаните процедури сред знаменитостите е Venus Legacy - неинвазивна процедура, която стяга и контурира кожата. Не само, че терапията е чудесно за старееща кожа, но и младите модели се обръщат към нея. Кара Делевин сподели пред Allure: „Кожата ми се влошава по време на модните ревюта заради всички пътувания, затова се подготвям в началото на сезона с няколко терапии Venus. Кожата ми става по-плътна и по-еластична."

Втората любима терапия на холивудските актриси е HydraFacial. Макар да е с кратка продължителност, тя дава резултати, които се разгръщат в следващия месец. Ободряващата процедура съчетава силата на микродермабразиото и вакуумът. Всъщност, за знаменитостите HydraFacial е идеален ритуал преди червения килим, тъй като кожата не се нуждае от време, за да се възстанови.

На трето, но не на последно място, е терапията Intraceuticals, която представлява интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Терапията бързо покорява Холивуд и се превръща в ежедневна грижа за лицето на много звезди като Мадона, Виктория Бекъм, Наоми Кембъл, Джесика Бийл, Ева Лондория, а дори и Чанинг Тейтъм.

Иска ли ви се да пробвате някоя от терапиите в холивудски стил? Сега е по-лесно от всякога, защото нашите приятели от салони за красота Murphy предлагат и 3-те процедури в пакет. С него спестявате 200 лв., а резултатът е бляскав.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама