18 сигурни знака, че сте безнадеждна романтичка


18 сигурни знака, че сте безнадеждна романтичка
Снимка: iStock/Guliver

Имате ли проблеми във взаимоотношенията, въпреки че правите всичко правилно (поне според вас)? Толкова сте отдадени на намирането на вашата сродна душа, че приятелите ви понякога си мислят, че сте луди. Е, всички тези неща показват, че просто сте една безнадеждна романтичка.

1. Имате нужда от любов. Мисълта да обичате някого ви вълнува повече от всичко! Искате светът да знае колко е красиво да обичаш и няма нищо по-ценно за вас от усещането да сте с някой друг.

2. Получаването на цветя без повод ви носи радост и смятате, че това е най-сладкото нещо на света.

3. Разглеждате сватбени рокли, въпреки че нямате годеник.

4. Най-веселите романтични комедии ви карат да плачете, защото сте толкова щастливи, че главните герои са преминали през всичко и са заедно.

5. Продължавайки с това, вие сте много емоционални и не се страхувате да покажете, когато нещо ви докосне до такава степен, че да плачете. Прекрасно е да знаете, че някой е толкова честен за чувствата си.

6. Вие вярвате в любовта от пръв поглед.

7. Чувствате пеперуди в стомаха дори след дългогодишна връзка с даден мъж.

8. Бихте направили всичко за човека, когото обичате.

9. Разочаровани сте от модерната романтика, защото в това няма нищо романтично. Все още вярвате в писането на любовни писма и дългите разговори по телефона.

10. Мразите онлайн сайтовете за запознанства, защото за вас личната среща с някого е най-романтичният начин за започване на нова връзка.

КАК ДА ПРЕМИНЕМ ПРЕЗ 5-ТЕ ЕТАПА НА ЛЮБОВТА

11. Всеки идва при вас за съвет, когато има любовен проблем. Обикновено им казвате, че отношенията не са лесни, но е нужна упорита работа и трябва да бъдат търпеливи.

12. Постоянно слушате любовни песни и се разчувствате на тях.

13. Трудно решавате дали наистина обичате някого, или просто сте влюбени в идеята за този човек. Може би просто сте влюбени в любовта?

14. Вярвате, че има само един човек в цялата тази вселена, който е предназначен за вас, и продължавате да го търсите, защото вярвате, че той е там някъде и ви чака.

15. Гледате толкова много романтични комедии до степен, че имате супер високи очаквания и искате партньорът ви да ви изненадва и да се отнася с вас така, както мъжете от филмите се държат със своите половинки.

16. През цялата година чакате с нетърпение да дойде най-любимият ви празник: Свети Валентин!

17. Искате да превърнете всяка среща в нещо специално и давате всичко от себе си.

18. Без значение какво се случва, винаги ще вярвате в любовта!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама