5 основни признака на връзка, която няма бъдеще


5 основни признака на връзка, която няма бъдеще
Снимка: iStock/Guliver

Новите отношения винаги са вълнуващи и интригуващи. За съжаление, често не обръщаме внимание на важни неща, които могат да кажат много за това как ще се развият. Има знаци, чрез които може да се определи дали двойката има бъдеще. Работата е там, че потъвайки в любовния водовъртеж, ние започваме да се държим неправилно, като по този начин предизвикваме негативна реакция у новия си партньор. Разберете кои са признаците на връзка, която няма бъдеще:

Забравили сте за личните си интереси

Всички любовни връзки започват по един и същи начин. Искаме да прекараме възможно най-много време с партньора. В същото време напълно забравяме за нашите хобита, приятели, роднини и близки хора. За съжаление, губейки собствената си идентичност, губим интерес към очите на любимия човек. Затова трябва да се придържаме към едно обикновено правило - да прекарваме не повече от 50% от времето си с половинката си. Останалите часове трябва да посветите на себе си и на близките си.

Затваряте очи за лошото отношение на партньора

Любовта, както знаете, заслепява, затова сме готови да простим лошото отношение, демонстрирано от половинката ни. Неуважението към личния живот, неподходящите шеги, заплахите за разваляне на отношенията, безразличието и други негативни аспекти ни се струват незначителни. Всички тези предупредителни знаци не трябва да се пренебрегват. Те показват, че до вас стои "токсичен" партньор, който е в състояние да развали не само настроението и деня ви, но и целия ви живот. Имате ли нужда от него?

4-ТЕ ОСНОВНИ НЕЩА, КОИТО ТЪРСИМ В ЕДНА ВРЪЗКА

Не общувате

Някои двойки не могат да установят добри отношения помежду си по простата причина, че нямат нищо общо. Възгледите и интересите на партньорите варират, така че за да не създават конфликтни ситуации, те предпочитат да говорят по-малко. Липсата на нормална човешка комуникация не води до много положителни неща. Отрицателните емоции и подценяването само влошават отношенията. Ето защо е важно да започнете живот заедно с откровеност. В противен случай ще попаднете в капана на любимия човек, който просто ви убива със своето неразбиране.

Идеализиране

Влюбените са склонни да не забелязват негативни качества в характера на избраните от тях. В един момент тази идеализация може да струва вашето разбито сърце. Хубаво е да погледнете реално на вашия партньор. Ако не можете да приемете недостатъците му, по-добре се разделете.

Игнорирате взаимно интересите си

Отивате на театрална премиера, но не искате да се присъедините към компанията? Рисувате картини у дома, но партньорът ви вика, защото четките са разпръснати из стаята? Не бива да мислите, че в това няма нищо лошо и разликата в интересите не е пречка да живеете заедно. Напротив - пречка е и то голяма! Ако отношенията ви не ви правят щастливи и спокойни, тогава е време да сложите край!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама