6 брутални грешки в любовта, които жените правят


6 брутални грешки в любовта, които жените правят
Снимка: iStock/Guliver

Все обсъждаме грешките, които мъжете допускат във връзката, неподходящите неща, които казват или пък недостатъчните усилия, които полагат. Но истината е, че и ние не сме безгрешни, затова днес ви представяме някои от най-често срещаните грешки, които масово се правят от нежната половина на човечеството.

1. Опитвате се да го промените

Още в началото на връзката, много жени забелязват недостатъци в своя човек или неща, които просто не харесват, но продължават смело напред, мислейки, че ще успеят да ги променят. Това е най-честата грешка на жените – да мислите, че можете да промените любовта му към футбола, приятелите или нещо друго. От съществено значение е да го обичате заради самия него, така че ако вашият мъж е тих, не очаквайте той да се превърне в социален тип, след като сте „работили” по него.

2. Изпитвате безумна ревност

Малко ревност е добре, но ако полудявате всеки път, когато в близост има жена, значи правите грешка. Мъжете обичат жени, които са уверени и сигурни, така че не бъдете ревниви, несигурни и мрънкащи приятелки. Това ще го накара да мисли, че не му вярвате, ще предизвика скандали и огорчение. Не позволявайте на ревността да убие връзката ви.

3. Превръщате връзката в смисъл на живота ви

Жените трябва да разберат, че връзката е част от живота им, а не е целият им живот. Нищо не задушава мъжа повече от жена, която разчита на него за всичко и е изключително нуждаеща се. Някои жени прекъсват комуникация с приятелките и семейството си веднага щом влязат във връзка или пък говорят само за него, щом излязат с компания. Имайте хобита, малко страст, излизайте с приятелите и семейството си, не бъдете скучни.

НЕ ПРЕВРЪЩАЙТЕ ЕДИН ЧОВЕК В ЦЕЛИЯ СИ СВЯТ

4. Спирате да се грижите за себе си

Това е обичайна практика на жените. В момента, в който влязат в дългосрочна връзка и се чувстват сигурни, особено след брак и деца, те чувстват, че няма нужда да си бръснат краката, да тренират, да носят хубави тоалети или да изглеждат добре. Жените защитават тази точка, като казват, че той трябва да ме обича в най-лошия ми вид. Разберете, че никой не ви моли да изглеждате като Барби 24/7. Просто бъдете здрави, чисти и поддържани в умерени граници.

5. Ставате пасивно-агресивни

Нищо не влудява мъжете повече от жена, която е пасивно-агресивна. Сещате се - изглеждате разстроени, но казвате „нищо“, когато той ви пита какво не е наред. Мъжете са по-директни по природа и просто се ядосват, когато жените се държат драматично без да говорят.

6. Не му давате пространство

Някои жени са склонни да забравят, че първо са личности, а след това партньори и очакват мъжът им да направи същото. Те стават прилепливи и не оставят лично пространство на човека до себе си. Опитът да се залепите за него ще го задуши и той ще започне да бленува за ергенския си живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама