6 типа мъже, които нямат място в живота ви


6 типа мъже, които нямат място в живота ви
Снимка: iStock

Някои мъже определено нямат място в живота ви. Това са най-вече тези представители на силния пол, които страдат от комплекси. Ето как да разпознаете най-опасните мъжки комплекси.

1. Мъж, който бързо губи интерес към жената до себе си

Обикновено връзките на тези мъже приключват след първия интимен контакт. Проблемът на този тип представители на силния пол е, че когато обичат, те не искат да притежават, а когато искат, не могат да обичат. Те обикновено губят интерес към съпругите си, след като им родят дете. Мъжете с този комплекс избират жени, които излъчват чистота и няма да се променят при никакви обстоятелства.

2. Мъж тип Дон Жуан

Известният герой-любовник, покорител на дамските сърца се стреми да завладее "непревземаемата крепост". Той ще го постигне на всяка цена и най-важното за него е да получи още един трофей в собствената си колекция. Но след като завладее веднъж жената, този мъж изведнъж изстива към нея. Неговата нарцистична натура сякаш му прошепва: "Трябва да откриеш следващата жертва". Зад подобно поведение се крие дълбоката травма на отхвърляне и страх от изоставяне. Не се надявайте, че ще успеете да изградите дългосрочни отношения с такъв мъж, те ще приключат още след първия интимен контакт с него.

ТЕЗИ ЖЕНСКИ НАВИЦИ ОТБЛЪСКВАТ МЪЖЕТЕ

3. Мъж Дон Кихот

Дон Кихот е романтичен по природа. Тези мъже се представят пред жените като истински рицари, зад чийто гръб може да се скрият от всякакви беди. Не всичко обаче е толкова просто. Мъжете с комплекс от Дон Кихот обожават любимата си, смятат я за своя муза и я надаряват с несъществуващи качества. Те постоянно са в активно търсене на идеалния партньор в живота и когато го открият дават всичко за него. Началото на романтична връзка с Дон Кихот прилича на приказка. Но когато той осъзнае, че любимата му не отговаря на неговите представи, тя престава да бъде кралица за него и той започва да търси нова любов.

4. Мъж Отело

Мъжете с този комплекс са най-опасните. Те непрекъснато подозират партньора си в измама. Проблемът се влошава, особено ако мъжът консумира редовно алкохол, тогава той е способен дори да упражни насилие върху любимата си.

ЕТО КАК ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ТОЙ НЕ Е ПОДХОДЯЩ

5. Мъж, който никога не вярва на любимата си

Мъжете от този тип не вярват на половинката си за нищо. Те дори се съмняват в бащинството на децата си.

6. Мъж, за който отмъщението е на първо място

Заради травма в детството, която най-често се дължи на предателство на майката към бащата, някои мъже живеят с постоянна жажда за мъст към жените.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама