8 неща, които истинският мъж обича в силната жена


8 неща, които истинският мъж обича в силната жена
Снимка: iStock/Guliver

Много представители на силния пол се страхуват от независимостта и духа на силните жени. Но има и такива, които сякаш са привлечени като с магнит към тези дами. Ето какво обича един истински мъж в характера на една силна жена.

1. Тя се отдалечава, когато трябва

Тя може лесно да идентифицира токсичните хора и няма да търпи глупости или кофти поведение. Не се страхува да бъде сама и определено не спада в категорията „лепка”. Дори да ви харесва, тя винаги дава място, без да се налага.

2. Знае какво иска

Тя има свои собствени цели и работи за постигането им. Не се отказва лесно и би отишла до крайности, за да постигне желанията си.

3. Прощава на хората около себе си

Силната жена знае, че никой не е перфектен и да се ядосваш за чужди грешки е просто загуба на време и енергия. Бързо се извинява, когато греши и продължава напред. Но и прощава на другите, защото това е най-добрият начин да се учиш и да растеш.

6 СИГУРНИ ЗНАКА, ПО КОИТО ДА ПОЗНАЕТЕ СИЛНАТА ЖЕНА

4. Контролира емоциите си

Тя отстъпва назад, за да види цялостната картина и да прецени какво трябва да направи. Внимателно се справя със ситуацията, избира разумно думите си, но не бъркайте това със слабост , защото тя може да ви „пореже” във всеки момент.

5. Не се страхува да разкрие чувствата си

Не обича да си играе с емоциите на хората и просто казва как се чувства кратко и ясно. Вярва, че е истинска към всички около нея и това е най-важното.

6. Изисква от тези, които обича

Тя обича много силно и би отишла до всякакви крайности за любимите си хора. Любовта й към вас може да е трудна на моменти, но ви тласка да станете по-добра версия на себе си.

7. Тя е приоритет за самата себе си

Тя вярва в необходимостта да категоризира и делегира вниманието си. Никой не трябва да очаква, че тя ще го превърне в основен приоритет, защото винаги се съобразява с това как тя самата се чувства и какво може да даде.

8. Оценява всичко

Силната жена вярва в изразяването на своята благодарност към хората и оценява всяка отделна форма на помощ, която е получила през живота си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама