Техника за емоционално пускане от Лариса Ренар


Техника за емоционално пускане от Лариса Ренар
Снимка: iStock/Guliver

Ако има мъж, с когото вече не сте заедно, но все още изпитвате чувства към него, може да се откъснете чрез този метод на Лариса Ренар.

Затваряте очи, поемате въздух си и при издишането си го представяте застанал пред вас. Казвате му защо сте толкова привързана към него и така го обичате, от кои негови качества се възхищавате. От сърцето си му изпращате изумрудения поток на своята любов и си спомняте трите най-възхитителни момента с него.

Казвате му колко сте най му благодарна за това, че е бил част от вашия живот, за чувствата, които ви е подарил, за думите, които ви е говорил, спомняте си всичко най-хубаво, което ви е свързвало, и му благодарите, като му пожелавате щастие и свобода. Казвате му колко ви е тежко да се откажете от любовта си към него, но трябва да го оуснете от сърцето си. Поемате си дъх и си представяте как с всяко издишане той прави крачка наляво, към вашето минало.

Казвате: "Ти имаш твой път, аз имам моя път". Давате му свобода и знаете, че ако това е вашият мъж, той непременно ще се върне.

Още веднъж повтаряте: "Ти имаш твой път, аз имам мой път". Вдишвате и издишвате, като му позволявате да си тръгне от вашия живот, от вашето сърце. Просто наблюдавате как той става част от вашето минало като отдалечава по-наляво и назад.

Трети път повтаряте: "Ти имаш твой път, аз имам моя път"

И прочитате молитва за пускане:

Аз те пускам, нека висшите сили решат съдбата ни. Аз те пускам с цялата любов, която ми дари. Аз те пускам с всичко хубаво, което сме имали:. С радостните мигове на щастие, с разбирателството И миговете на любов Аз те пускам с твоята любов. Аз те пускам с всичките ти недостатъци и слабости, които така са ме дразнили. Аз те пускам с нашите дрязги и Неразбиране, с взаимното ни недоволство. Аз те пускам с твоите обиди и обидните за мен твои думи и действия.Уверено и спокойно пускам теб, който така ме измъчваше. И който така ме обичаше. Аз те пускам с любов.

Пускам те, пускам те, пускам те. Върви и Бог да е с теб. И нека висшите сили решат твоята съдба. Аз те пускам, пускам те с всичките си очаквания и надежди, че всичко в Нашите отношения ще се промени към добро. Аз те пускам с всичките си преживявания, страдания и обиди, Със своята болка, която ти ми причини, и болката, която аз сама си измислих.Сега съм свободна от всичко това, пускам те и повече няма да те спирам като преди. Пускам те и повече няма да се надявам, че всичко ще се промени.Смело и спокойно те пускам. Свободно и лесно те пускам. Повече няма да те чакам и да чакам предстоящото. Оставям всичко това в миналото. Всичко предишно и всичко, което е можело да стане. Аз оставям и двама ни в миналото. Аз съм свободна от миналото. Днес ще забравя за теб и за себе си. Защото днес, сега, чувствам истинската, лека и радостна освободеност От миналото и от бъдещето. Днес, сега, аз започвам нов живот. Аз просто ще действам, за да може светът и животът да станат по-хубави. А висшите сили нека решават моята съдба. Днес, сега, аз започвам нов живот, на чист лист. Защото най-после съм свободна да бъда това, което съм. Аз просто ще дарявам любов и радост на хората около себе си. Ще помагам, на когото мога да помогна. Аз просто ще действам свободно, радостно и леко. И любовта ще ме споходи. Нека висшите сили решат съдбата ми. Така да бъде!

Амин!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама