Ако той прави всички тези неща за вас, то вие сте КЪСМЕТЛИЙКА


Ако той прави всички тези неща за вас, то вие сте КЪСМЕТЛИЙКА
Снимка: iStock/Guliver

Кой е перфектният мъж? Този, който държи на вас, обича ви, уважава ви и винаги полага грижи. Замислете се върху това. И ако половинката ви прави всички тези неща, определено може да се наречете късметлийка:

Той се гордее с вас

Ако той може гордо да стои до вас и да каже на целия свят, че е щастлив да ви има, тогава той наистина ви обича. Ако той е човекът, който не се притеснява, а напротив - иска да ви запознае с родителите си и приятелите си, значи наистина има сериозни намерения.

Той прави всичко, за да спечели семейството ви

Ако вашият партньор полага усилия да спечели одобрението на вашите родители и цялото семейство, тогава той е наистина сериозен с вас. Той не би губил време, пари и смелост да се изправи срещу тях, ако не взема на сериозно отношенията ви.

Той ви поставя на първо място

Той не е само джентълмен. Той наистина се грижи за вас. Ако приема вашите нужди преди своите, това означава, че ви обича повече от себе си до степен, че може да пожертва всичко, само за да се увери, че сте добре.

Той ви уважава

Ако вашето гадже или съпруг ценят вашите принципи и решения повече от техните собствени, то това означава, че той ви уважава като равен индивид. Много е важно да се интересува от желанията ви и да ви подкрепя във всичко.

Той планира вашето бъдеще

Ако вашият партньор споделя мечтите си за отглеждане на семейство с вас, това означава, че той вижда щастливо общо бъдеще. Разбира се, мечтата му не трябва да е само за създаване на семейство, но той планира да работи усилено, за да я осъществи, за да може да бъде най-добрият съпруг и баща.

ЛЮБОВТА НА ЕДИН МЪЖ Е В ДЕЙСТВИЯТА

Той е готов да се промени към по-добро заради вас

Ако вашето гадже или съпруг е имал пороци или разрушителни навици, но се е променил,  защото иска да ви заслужи, не трябва ли да бъдете благодарни за това? Това е един човек, който е готов да остави своя не толкова добър стар живот само за да осигури благосъстоянието на половинката си.

Харесва ви такива, каквито сте

Не забравяйте, че и вие не сте перфектни и със сигурност вашият партньор вижда това. Въпреки всичко той избира да се примири с всичките ви лоши черти и недостатъци. Той не ви напуска само защото понякога се заяждате или ревнувате прекалено много. Това означава, че много ви обича и държи на вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама