Етапите, през които минава всяка измамена жена, преди да продължи напред


Етапите, през които минава всяка измамена жена, преди да продължи напред
Снимка: iStock/Guliver

Разбрах, че всички жени, които са били излъгани и предадени, преминават през няколко фази по пътя си към възстановяването. Ето защо пиша това - с надеждата, че някой, който се чувства така, както се чувствах аз преди време, ще знае, че нещата ще се подобрят и че ще излязат по-силни от всичко това, но само след като преминат през всички тези етапи:

Изправяте се и продължавате напред

Опитът ви, макар нежелан и болезнен, ви е научил на ценни уроци и ви е накарал да опознаете другата страна на личността си. Научил ви е, че няма нищо, което не можете да преодолеете. Това ви е направило по-силни. Това ви е направило по-предпазливи, що се отнася до любовта, но ще можете да спуснете стените си, ако човекът, застанал пред тях, е истински. Научили сте този урок и е време да продължите напред. Някъде там ви чака истинската любов.

Животът продължава, дори и да не го искате

Всичко се е променило. Животът се развива по съвсем различен начин, отколкото някога сте смятали за възможно. Имате чувството, че болката ви поглъща и бъдещето вече не е нещо, което очаквате с нетърпение. Не изпитвате болка само защото сте били измамени, а защото мечтите ви не са се сбъднали.

Важно е да осъзнаете, че животът продължава. Имали сте живот преди, когато сте били с мъжа, който ви е измамил, ще имате още по-добър живот без него. Ще осъществите нови мечти, които ще ви изпълнят повече от всяка мечта, която сте имали с този предател.

Обвинявате се

Опитвате се да осмислите всичко. Поради това задавате милион въпроси, които ви водят в грешна посока. Питате се дали сте направили нещо, за да прогоните любимия си човек или има нещо, което бихте могли да направите по различен начин.

Когато в действителност той ви изневерява и ви мами, няма нищо общо с вас. Това показва какъв човек е той. Затова не губете времето си да мислите за някой, който ви е показал истинската си същност. Той очевидно не е бил този, за когото се е представял. Не е вашият човек. Спрете да анализирате лошите му действия и се концентрирайте върху някой, който наистина има значение - върху себе си.

НЯКОЛКО ЯСНИ ЗНАКА, ЧЕ ВРЪЗКАТА ВИ Е КЪМ СВОЯ КРАЙ

Започвате да изграждате стени около себе си

Той ви е предал. Чувствате, че няма човек, на когото може да се доверите. Строите стени около себе си, защото не искате да рискувате отново да почувствате цялата тази болка. И докато стените ви пазят в безопасност, те също така ви пречат да намерите някой по-добър. Пречат ви да намерите истинска любов.

Ето защо е важно да осъзнаете, че в крайна сметка не всички мъже са еднакви. Не се затваряйте в идеята за любовта. Не пропускайте любовта заради някой, който не е бил истински мъж.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама