Любовта трябва да ви кара да се усмихвате, а не да страдате


Любовта трябва да ви кара да се усмихвате, а не да страдате
Снимка: iStock

Любовта не трябва да боли. Любовта не трябва да е сложна... Любовта не трябва да е трудна и непоносима.

Истината е, че всички искаме едно - разбиране. Всичко останало, колкото и красиви думи да се крият зад него, не може да се нарече любов!

Всички сме съгласни с тези твърдения, чудесно знаем КАКВА трябва да бъде любовта, но... в същото време ние се съгласяваме на връзка, която превръща живота ни в ад. И това не е всичко! Ние също така оправдаваме действията на други хора, твърдейки, че правят това от любов. Те ни влачат в ада, защото ни обичат? Не ви ли изглежда странно?!

По някаква причина продължаваме да се убеждаваме, че любовта не е  приятна разходка в летен ден, а упорита работа и постоянни жертви. Да, разбира се, че е нужно да се грижите за любовта и да правите компромиси, но ако е истинска, тя просто ще се случва и ще ви прави щастливи. Не е нужно да преминавате през ада заради нея.

Сигурни сме, че вие ​​самите знаете това. Просто се страхувате да го признаете.

ЛЮБОВТА НЕ ТРАЕ ТРИ ГОДИНИ, А ЦЯЛ ЕДИН ЖИВОТ

Човек, който искрено ви обича с цялото си сърце, никога няма да ви накара да преминете през ада, за да бъдете с него. Може ли един любящ човек да направи това?! Този, който обича, никога няма да ви навреди толкова много. Той никога няма да ви донесе толкова много сълзи. Правилният човек никога няма да ви накара да страдате. Той никога няма да ви накара да повярвате, че любовта трябва да е твърда и да боли. Няма да ви унижи! Никога няма да ви каже в лицето: "Ти сама си виновна за всичко!"

Правилният човек никога, не забравяйте, никога няма да се откаже в момента, в който най-много ще имате нужда от него. Човек, който наистина обича, напротив, ще отвори нов свят за вас. Той ще ви повдигне, когато се спънете, ще ви помогне да разперите крилете си и да летите нагоре. Винаги ще чувствате подкрепа. Няма да се уплашите, няма да бъдете наранени...

Такъв човек ще ви помогне да разберете една много важна истина: Любовта е най-искреното нещо на света и няма нужда да преминавате през ужасни неща, за да поддържате огъня си.

Правилният човек ще прави всичко така, че да се появява усмивка на лицето ви възможно най-често. Той няма да пощади време за любов. В крайна сметка вие сте смисълът на живота му.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама