Мъжете не умеят да обичат истинските жени


Мъжете не умеят да обичат истинските жени
Снимка: iStock/Guliver

Случвало ли ви се е да се чудите защо все не можете да намерите правилния човек? Това може би е защото сте истинска жена - емоционална, силна, с цели и мечти. Много мъже обаче избягват такъв тип жени, защото са прекалено голямо предизвикателство за тях. Това естествено не означава, че някой ден няма да срещнете подходящия. Ето и няколко причини, поради които мъжете странят от такива като вас:

1. Не се плашите от чувствата си

Не се притеснявате да признаете любовта си и да изразите чувствата си. Мъжете се плашат точно от това и в повечето случаи започват да бягат в момента, в който усетят, че този разговор наближава. Истинската жена няма проблем да изрази чувствата си, без значение какви са. Ето защо тя е трудна компания за мъж, който не е готов за нещо по-сериозно.

2. Знаете какво искате

Много мъже са свикнали жените да са несигурни и неориентирани. Ако вие знаете точно какво искате и имате определени цели, е напълно възможно господата да се плашат от това. Ако искате нещо и се борите за него, може би ще създадете впечатление, че сте по-силна от половинката си, което естествено не се харесва на огромна част от мъжете.

3. Искате да говорите

Една истинска жена не се притеснява да задава въпроси и иска конкретни отговори. Желаете да знаете точно какво се случва във връзката ви и не се притеснявате да бъдете отхвърлена. Мъжете се притесняват от директността и от въпросите ви, защото не умеят да говорят толкова искрено и открито.

4. Давате всичко от себе си и не се страхувате от отхвърлянето

Искате да сте истински близки, не се страхувате да бъдете отхвърлена или неразбрана. Готова сте да бъдете интимна във всеки един аспект, а мъжете изключително много се плашат от това. От друга страна вярвате в себе си и не се притеснявате, че някой може да ви отхвърли.

5. Искрена сте

Не се страхувате да говорите за себе си и да обсъждате връзката си с него. Готова сте да споделите всичките си слаби и силни страни, въпреки че сте наясно, че това е огромна крачка. Умеете да говорите за себе си, без да се притеснявате от последствията. А на мъжете тези разговори определено са им трудни.

6. Не чакате

Ако сте истинска жена, знаете точно кога да напуснете половинката си. Правите го в момента, в който усетите, че той не е за вас. Не чакате той да се осъзнае, просто си тръгвате. Не правите компромиси със себе си и сте наясно точно какво заслужавате. Цените себе си и не се примирявате да получавате по-малко, отколкото давате. Огромна част от мъжете са свикнали да бъдат обгрижвани, но вие не сте готова да давате всичко от себе си, ако не е взаимно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама