Не си търси гадже, а партньор


Не си търси гадже, а партньор
Снимка: istock/ Guliver

Лоши взаимоотношения, едностранчиви чувства, разбити сърца... Преживяла съм много в любовта. Постоянно влизах и излизах от връзки, сякаш се возех на влакче на ужасите. Наситих се и излязох „отпуска“. Дадох си година да се концентрирам върху себе си, върху приятелите си, а любовта я оставих в ръцете на съдбата. Признавам си, че дойде доста по-рано, отколкото си мислех, но от деня, в който го срещнах, вече не бях същият човек.

Няма да ви разказвам за това как сърцето ми прескочи удар, когато се докоснахме за първи път и за това как разбрах, че съм срещнала моя човек, когато вече не можех да си представя живота без него. Този мъж разбра душата ми без думи - нямаше нужда да му обяснявам несигурността си или да вербализирам страховете си. Оказахме се двете страни на една и съща монета. Той се превърна в най-добрия ми приятел и в най-голямата ми опора.

Вярвам, че много жени имаме един и същи лош опит с токсични връзки, предателства и какво ли още не. Затова искам да ви кажа, че е време да спрете да търсите гадже. Намерете партньор. Човек, който подкрепя всичките ви стремежи и никога не би ви оставил да се откажете. Който ще ви държи за ръка и ще ви напомня за какво се борите.

Не търсете гадже, което да ви кара да се чувствате красиви, правейки ви комплименти. Търсете партньор, който ви вижда такива, каквито сте всъщност. Някой, с когото се чувствате напълно комфортно до степен, в която не ви пука дали сте с токчета, или по анцуг, дали имате пъпка, или сте с нов маникюр.

Каква е разликата? Партньорът е за цял живот. С него се чувствате в безопасност - ръцете му са вашият дом, а смехът му се превръща в любимия ви звук. Няма да ви е страх да бъдете уязвими, защото ще му имате пълно доверие. Дори и да не вярвате в сродни души, партньорът ви ще ви накара да повярвате, че някои хора просто са създадени един за друг.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама