Никога няма да бъдеш достатъчна за несигурния мъж


Никога няма да бъдеш достатъчна за несигурния мъж
Снимка: iStock/Guliver

Никога няма да сте достатъчни за някой, който не ви оценява. Някой, който не разпознава стойността, която добавяте в живота му и вида любов, който сте готови да дадете. Никога няма да сте достатъчни за някой, който не иска нито да опита, нито да инвестира време и усилия във вашата връзка. Никога няма да сте достатъчни за някой, който не смята, че си заслужавате времето и вниманието, защото той иска да гони други цели.

Никога няма да сте достатъчни за нерешителния мъж. За онзи, който не е сигурен за вас. Някой, който все ви сравнява с други, изследва или не иска да прибързва. Мъжът, който търси заместителка на бившата си или пък просто жена, с която да “убива време”.

Никога няма да сте достатъчни за някой, който не се отнася сериозно към вас, някой, който не смята, че сте човек, с когото да гради бъдеще. Никога няма да сте достатъчни за някой, който не може да вземе решение.

НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА ЗАГУБИШ ПРАВИЛНИТЕ ХОРА 

Никога няма да сте достатъчни за мъжа, който оправдава отсъствието си, липсата на усилия и безразличието си. Никога няма да сте достатъчни за някой, който продължава да забравя какво искате или какво сте казали. Онзи, на когото трябва да напомняте и малките, и големите неща. Никога няма да сте достатъчни за някой, който не знае как да обича с честност, страст и пълна убеденост, че си струвате всяка секунда и всяка минута.

Вие заслужавате някой, който знае със сигурност. Някой, който иска да опита, който дава на връзката ви реален и справедлив шанс. Някой, който иска да се грижи за вас, който се ангажира с всяко обещание и който не ви кара постоянно да се съмнявате в себе си.

Никога няма да сте достатъчни за някой, който просто не иска да ви обича. Вие заслужавате някой, който не може да ви се насити...

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама