Разликата между това да излизаш с момче и с истински мъж


Разликата между това да излизаш с момче и с истински мъж
Снимка: iStock

Едно момче ти казва, че те обича. Истинският мъж ти казва, че те обича и го подкрепя с действията си.

Едно момче те кара да се чувстваш все едно не си достатъчно добра. Мъжът те кара да искаш да бъдеш по-добър човек, защото имаш толкова искрено уважение към него.

Момчето иска да те притежава, а мъжът да те защитава.

Едно момче те кара да се чувстваш така, сякаш трябва да омаловажиш постиженията си, за да не го излагаш. Мъжът не е застрашен от твоя успех, но се гордее с него и е вдъхновен от него.

Едно момче е загрижен за собственото си удоволствие. Мъжът не може да се забавлява, освен ако не знае, че и ти си там.

Едно момче те подценява. Мъжът не се страхува да те оспори, защото знае на какво си способен.

Едно момче ще се интересува от живота ти, докато може да получи нещо от него. Мъжът ще се интересува от живота ти, защото го е грижа за теб и иска да те разбере по-дълбоко като човек.

Едно момче е застрашено от идеята за феминизма, убеден, че феминизмът те класифицира като гневен, агресивен и мразещ мъжете човек. Мъжът разбира, че феминизмът е просто убеждението, че мъжете и жените са равни.

Момчето мисли, че трябва да те осигури. Мъжът знае, че една връзка означава, че вие двамата може да си помагате еднакво един на друг.

Едно момче може да избухне и те наранява, заради гняв или други емоции. Мъжът признава, когато има нужда от теб и когато трябва да говори, дори и да го кара да се чувства неудобно.

Едно момче винаги си мисли дали може да се оправи. Мъжът знае, когато има нещо добро пред себе си и никога не го приема за даденост.

Едно момче си постоянно си служи с извинения. Истинският мъж признава, когато е прецакан, и винаги прави всичко възможно, за да го поправи.

Момчето е или нуждаещо се, или невъзможно да се задържи дълго време с теб. Мъжът винаги има време за теб, докато се увери, че има живот извън твоята връзка.

Едно момче се интересува само от красотата ти. Мъжът оценява физическата ти красота, но е най-привлечен от личността ти.

Момчето мисли, че вече знае всичко. Мъжът притежава мисленето, че винаги има нещо ново за научаване и се възползва от всеки, който срещне.

Едно момче се фокусира върху това, което иска сега, в този момент. Истинският мъж живее за момента, но винаги планира бъдещето си с теб.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама