Съблазнителнатa жена: Kачествата, които мъжете търсят


Съблазнителнатa жена: Kачествата, които мъжете търсят
Снимка: iStock/Guliver

Както знаете, всеки има свой собствен вкус. И всеки мъж има собствено мнение за качествата на идеалната жена. Но има определен класически образ, който всички представители на силния пол търсят. Тези 11 качества са присъщи на най-привлекателните жени.

1. Тя се грижи за външния си вид

Добре поддържаният външен вид добавя чар на жената, дори ако тя не се отличава с особена красота в общоприетия смисъл. Добре поддържаната кожа, коса, нокти, изисканият гардероб са алфата и омегата на атрактивния външен вид. А мъжете, както знаете, обръщат внимание преди всичко на външните данни.

2. Тя има собствен живот

Мъжете са привлечени и в известен смисъл заинтригувани от жени, които имат свои интереси, хобита, социален кръг. Ако целият живот на партньорката се върти около мъж, тя скоро ще стане скучна и безинтересна. Независимата жена дава вдъхновение, защото знае как да изгради собствения си живот. Мъжете ѝ са уважавани и никога няма да се считат за "безплатно приложение".

7 НАЧИНА ДА НАКАРАТЕ МЪЖА ПОСТОЯННО ДА МИСЛИ ЗА ВАС

3. Тя обича интимността

Когато вратите на спалнята се затворят, тя се превръща от бизнес жена (идеална домакиня, добро момиче) в темпераментна тигрица. При нея са възможни всякакви приятни изненади.

4. Тя е амбициозна

Тази жена е идеален приятел в живота, който ще ви подкрепя в трудни моменти. Тя има история на успехи, постижения и провали. Следователно амбициозна жена ще бъде идеалното съчетание за успешен мъж.

5. Тя има чувство за хумор

Чувството за хумор е признак на остър ум. А една интелигентна жена сама по себе си е привлекателна за околните. Забавно, интересно и приятно е да общувате с нея.

6. Тя дава своето мнение

Тази жена не се съобразява с никого. Тя ясно формулира своите желания и очаквания. За мъжа е по-лесно да се ориентира по нея и да не се пита мислено "Какво иска тя?".

8 ПРИЧИНИ ЗАЩО МЪЖЕТЕ ТЪРСЯТ ПО-МЛАДИ ЖЕНИ

7. Обикновено е в отлично настроение

Позитивното настроение се предава от човек на човек. А жена, която излъчва добро настроение, привлича мъжете. Животът става по-светъл до нея.

8. Тя има високо ниво на интелигентност

По- лесно е да се изгради дългосрочна и трайна връзка с такава жена. Можете да говорите с нея на всяка тема, да научите много от нея. Самата тя се интересува от изключително умни мъже.

9. Нейните ценности

Тя е грижовна, нежна, любяща. На тази жена може да се вярва, тя никога няма да предаде.

10. Тя цени мъжа си

Тя отлично познава всички добродетели на своя мъж и ги оценява. И мъжът с благодарност приема това уважение.

11. Тя е уверена в своите способности

Самочувствието прави жената обект на внимание за всички мъже. Тя познава силните си страни и не се колебае да ги демонстрира.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама