Защо ти си виновна, че мъжът ти ти изневерява


Защо ти си виновна, че мъжът ти ти изневерява
Снимка: iStock/Guliver

Изневярата съвсем не е чужда за човешките отношения. Измяната се случва по ред обстоятелства, като много често за нея вина имат и двамата партньори. За мъжката изневяра се говори много. Факт е, че някои мачовци цял живот не могат да се наситят на женско внимание и продължават да жадуват за него дори когато са се врекли във вярност на една дама.

Не за господата тип Казанова обаче ще говорим днес, а за мъжете, които прибягват до изневяра, защото самите им половинки ги тласкат към това. Вижте кои грешки в женското поведение карат господата да търсят внимание и ласки другаде!

Вечното натякване

Мъжете мразят да им се натяква непрекъснато за нещо. Всеки прави грешки понякога, но ако жените все говорят за старите грешки и продължават да обвиняват половинката си за тях, не си правят голяма услуга.

Сравняването с други мъже

Никой човек не обича да бъде сравняван с други и да му се изтъква, че те винаги го превъзхождат с нещо. Още по-малко мъжете. Така че, дами, добре си помислете следващия път преди да сравните мъжа си с бившия си или със съпруга на най-добрата си приятелка. Ценете достойнствата, които половинката ви има и изтъквайте тях, а не слабостите ѝ. Иначе рискувате да загубите любовта на мъжа си и да го тласнете в чужди обятия.

Грозните сцени на ревност

Ако имате нещо, което отблъсква мъжа по особено силен начин, това са сцените на ревност, които някои жени устройват на съпрузите си, без да има причина за това. Такова поведение плаши господата и ги кара да се чувстват адски неудобно.

ИЗНЕВЕРИ, КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО СЪС СЕКСА

Хладното отношение

Колкото и силни да са мъжете, те все пак имат нужда от доза нежност и ласки. Ако жената до тях все е намръщена, студена и груба, в крайна сметка те търсят вниманието другаде.

Снизходително отношение към неговите нужди

Във всяка връзка се налага участниците да правят компромиси и да проявяват разбиране. Какво обаче би се случило, ако мъжът се вслушва в мнението на жената, но не и тя в неговото. Тогава той се чувства като безгласна буква и търси внимание и признание на друго място.

ЗОДИИТЕ, КОИТО НЕ БИХА ПРОСТИЛИ ИЗНЕВЯРА

Обсебващо поведение

Мъжете също се нуждаят от време за себе си и време по мъжки. Понякога започва да им тежи или губят бързо интерес, ако жената до тях е твърде обсебваща, търси ги непрекъснато и започва да ги притеснява.

Истеричните изблици

Жена, която все е тревожна, страхува се от всичко, бързо сменя настроенията си иска да има пълен контрол върху партньора си, лесно може да го отблъсне. Когато всичко това е подплатено и с истерични изблици, атмосферата у дома става непоносима за мъжа и той търси спасение в чужди обятия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама