3 изпитани начина незабавно да си върнете бившия


3 изпитани начина незабавно да си върнете бившия
Снимка: Istock

Различни неща се въртят в главата на средностатистическия човек след раздяла: "Мразя го", "Никога повече няма да обичам"... Но разбира се, това не са единствените мисли, които доминират в умовете на хората с разбити сърца. При някои "Искам бившия си обратно" или "Наистина трябва да се съберем отново" също са често срещани. Но това не е достатъчно, когато се опитвате да научите как да си върнете бившия партньор. Ако беше толкова лесно, хората навсякъде щяха да се събират отново и всеки бракоразводен адвокат щеше да остане без работа. Истината е, че в повечето случаи трябва да се потрудите.

И така, ето как да си върнете бившия и да възобновите отношенията си:

1. Докажете, че заслужавате втори шанс

Желанието ви за помирение няма как да се осъществи, ако бездействате и очаквате отношенията ви като с магическа пръчка да се оправят. Съветваме ви да говорите по-малко и да действате повече. Покажете на бившия си, че заслужавате втори шанс. Да, не е лесно, но истинската любов си заслужава всяко усилие.

Вижте още: 4 неща, които НЕ трябва да правите, когато мъжът се отдръпне

2. Научете се от грешките си

Няма перфектни хора и колкото по-бързо го осъзнаете, толкова по-щастливи ще бъдете. Това, което различава умните хора от останалите е, че те се учат от грешките си. За да си върнете бившия партньор, покажете му, че сте осъзнали какво НЕ е трябвало да правите във връзката ви.

3. Дайте му време и бъдете търпеливи

Ако се опитвате да си върнете бившия по настоятелен начин — звъните му постоянно, каните го на неангажиращо кафе, но след това настоявате да говорите за връзката ви, питате го дали излизат с някого при всяка възможност — той едва ли ще се втурне обратно при вас.  Помирението изисква търпение, така че дайте на бившия си достатъчно време и пространство, за да разбере, че му липсвате.

Вижте още: Тези 3 думи са по-важни от "Обичам те"

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама