4 секс пози от "50 нюанса", които да пробвате на Св. Валентин


4 секс пози от "50 нюанса", които да пробвате на Св. Валентин
Снимка: iStock/Guliver

Ако и вие сте от двойките, които са настроени палаво след "50 нюанса", то значи сте попаднали на правилното място. Какъв по-подходящ момент да пробвате нещо ново и вълнуващо между чаршафите, ако не на Деня на влюбените? Ето и от къде може да започнете, за да се потопите напълно в еротичната атмосфера на филма.

Приковани от страст

Разбира се, логично е да започнем с една от "запазените марки" на Крисчън. Във всички части от поредицата той приковава китките и глезените на Ана към леглото и й завързва очите. Ако не сте достатъчно смели, може да пробвате първо само с китките. Използвайте белезници, шалчета, вратовръзки – създайте си собствен сценарий!

Прави до стената

Това също е секс поза, която Крисчън и Ана практикуват често. Гарантираме ви, че ще ви хареса, защото е адски първична и страстна. Просто трябва да "налетите" на половинката си изневиделица, например на излизане от вкъщи, защото той ще очаква "изненадата" му да е по-късно.

Заключено с целувка

"Маркирайте" с отпечатъци от червило всички места, по които бихте желали да се докосвате. След това, ти и партньорът ти се впуснете в преоткриването им. Тук е важно да не се стеснявате, затова нека всеки от вас да обозначи поне 10 места.

Сладолед през февруари

Предполагаме, че мнозина от вас не са готови да прекрачат пределите на "Червената стая на болката". Тази идея си е направо невинна, което съвсем не я прави по-малко гореща. Сложете топка сладолед между гърдите си и позволете на партньора си да следва пътя на разтопяването му. Разбира се, може и да си смените ролите, а след това да преминете по-"лепкаво същество".

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама