4 умни начина как да съхраните секса в брака си, дори след децата


4 умни начина как да съхраните секса в брака си, дори след децата
Снимка: iStock

Децата дори не знаят какво е секс (поне по-малките), но те са като малки пиявици, обезкървяващи интимния живот на родителите си. Иронично е, че могат да отдалечат двама съпрузи по-добре дори от любовница. И ако всичко това ви звучи крайно, замислете се в коя част на спалнята се намирате всяка вечер, когато малката ви дъщеря се гушка с баща си.

Днес ще ви представим 4 умни начина, с които да опазите секса с мъжа ви от малките нашественици.

1. Сладкият съквартирант трябва да си спи в леглото

Веднага щом се роди първото ви дете, в спалнята ставате трима. И колкото сладко и прекрасно е да спи при вас, защото така сте по-спокойни и градите силна връзка с него, то тази връзка е за сметка на половия живот със съпруга ви. Да не говорим, че колкото по-голямо става детето, толкова по-трудно ще можете да го накарате да спи в отделна стая. А да бъдем честни - никой няма особено голямо желание за секс в присъствието на една сладка невинна душа. Просто трябва възможно на-бързо да научите детето да спи самостоятелно и да не се поддавате на емоционални шантажи от негова страна за голямото страшно чудовище, което яде нощно време деца. Ако вече е късно, просто го изчакайте да заспи и го преместете в стаята му.

Вижте още: Ако отговорите с "Да" на тези 9 въпроса, връзката ви има бъдеще

2. Заключете врата

В секса е хубаво да има тръпка, но не ѝ когато сте в постоянна паника дали ще бъдете прекъснати от малкото ви дете, защото то иска гуш. Заключете спалнята и я превърнете във вашата крепост по време на интимните ви отношения. По този начин ще предпазите и детето от травмата да види мама и тати как се "борят" голи в леглото.

3. Ранното лягане е полезно и за вас, и за децата ви

Слагайте децата да лягат възможно най-рано. Това е здравословно не само за тяхното развитие, но и за вашите отношения с партньора ви. И не правете голямата грешка, когато детето заспи, да миете тигани и да простирате прането. Това убива цялата романтика в личния ви живот. Трябва да имате време само за вас двамата. В противен случай започвате да се оплаквате на приятелките си, че се чувствате като слугиня. Та вие самите се слагате в тази роля!

4. Не говорете само за децата

Когато останете насаме с партньора ви, е напълно излишно да продължавате да говорите какво е яло детето през деня и колко е било непослушно. Не ви прави лоша майка, ако искате да имате своето интимно време с мъжа ви. Ролята на една жената е да бъде пазителка на семейството, а това да може да говорите за друго освен подсечено бебешко дупе е от съществена важност за отношенията ви с половинката. Трябва да помните, че преди всичко сте двойка, че се обичате и това е причината да искате да правите секс.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама