4 знака, че се срещате с истински джентълмен


4 знака, че се срещате с истински джентълмен
Снимка: iStock

Истинските мъже се познават – по действията, по характера, по маниерите. Ако се чудите дали се срещате с истински джентълмен, вижте по какво ще го познаете:

Той ви се обажда, вместо да пише

Самият факт, че отделя време за една жена , за да я покани на среща, го поставя много пред конкурентите му. Ето защо, ако мъжът до вас не просто ви пише мили смс-а, а ви звъни, за да чуе гласа ви, значи е истински джентълмен и не е за изпускане.

Той ви изпраща до дома ви

В края на срещата ви, особено когато сте в началото на връзката, той ви изпраща до дома ви и не приема „Не“ за отговор. Целта му обаче не е да го поканите и вечерта да продължи, а просто да знае, че сте се прибрала и всичко е наред.

Вижте още: 3 тайни, с които да спечелите сърцето на добър мъж

Той ви изпраща съобщения за добро утро

Съобщението за добро утро е първото нещо, с което един мъж не само ви пожелава „Добро утро“ – той казва „Ти си първият човек, за когото се сетих, когато се събудих днес“. Малките романтични действия са гаранция, че се срещате с истински мъж и че връзката ви се развива добре.

Той ви хваща под ръка, когато ви представя на някого

Това е нещо, което прочетох преди много време и ми направи голямо впечатление. Това е малък знак на привързаност и не е неподходящо в обществена среда – стига да сте съгласни с този жест. Това ви свързва като двойка и ви помага да се чувствате по-комфортно.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама