5 неща, които да НЕ пишете в профила си за запознанства


5 неща, които да НЕ пишете в профила си за запознанства
Снимка: iStock/Guliver

Независимо дали ги обичате, или мразите, трудно е да се отрече популярността на всички приложения за запознанства. Отминаха дните на срещите на сляпо или на размяната на номера с привлекателен непознат в бар. Ако се опитвате да срещнете любовта на живота си в Bumble, Hinge, Tinder и други, можете също така да се уверите, че вашият профил е в най-добрата си форма. Това означава да избягвате някои от следните неща.

1. Да пишете какво НЕ търсите

Включването на критерии за това кой не трябва да плъзга наляво или да ви пише е доста лошо начало. Вместо да се фокусирате върху това, което не търсите, бъдете конкретни за това, което търсите. Шансовете да попаднете на приятен мъж, ако сте достатъчно ясни относно типа човек, който сте (вашите страсти, работа, любим филм и т.н.), са доста големи.

СТОЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ МЪЖЕТЕ С ТЕЗИ ИМЕНА

2. Информацията ви е твърде обща

Не казваме, че трябва да напишете дисертация за това, което търсите в партньор, но общите твърдения като „Обичам да чета“ са просто скучни. Вместо това добавете един или два детайла – били сте на няколко концерта на любима банда, обичате да пътувате до малки провинциални градчета и т.н. Добавянето на тези малки подробности прави много по-лесно започването на разговор с вас.

3. Сарказъм относно това, че сте в сайт на запознанства

Могат ли шегите в приложението за запознанства да са смешни? Да, със сигурност могат, но колкото и да обичаме да се шегуваме с „модерния” начин, по който се срещаме с хората в наши дни, може да се приеме за високомерно. Ако смятате, че сте прекалено готини, за да се срещате онлайн, не го правете. Изявления от рода на „Тук съм, защото моята приятелка ме е регистрирала“ създават впечатлението, че сте напълно незаинтересовани да срещнете някого.

4. Преувеличавате твърде много

Вместо да лъжете (или дори да преувеличавате), рискувайки да ви хванат в крачка, бъдете честни. Не са много силните връзки, изградени от неистини.

5. Липсва информация

Не, празният профил не е мистериозен. Просто дава вид, че сте мързеливи и не ви пука достатъчно, за да добавите поне нещо за себе си. Ако не ви е удобно да споделяте много лични данни, поне включете едно или две изречения, които биха могли да започнат разговор.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама