5 неща, които умните жени знаят за любовта


5 неща, които умните жени знаят за любовта
Снимка: istockphoto.com

Любовта може да е просто стрела от Купидон, но отношенията между двама партньори са много по-сложна психологическа игра. Има жени, които не са с толкова впечатляваща визия, но могат да омаят един мъж, защото имат подходящо поведение. И това не се дължи на свръх сила, а просто на опит. Да, той често носи много сълзи, но пък в него са най-ценните уроци.

Вижте още: 8 неща, които да НЕ правите в началото на една връзка

Днес представяме 5 тайни на перфектните партньорки, за които няма да е нужно да пролеете нито една сълза, а само да прочетете внимателно съветите по-долу.

1. Не се дръжте като обсебени

Никога не слагайте един мъж на първо място в живота си, а дори да е така, поне не му го показвайте. Това ви превръща от личност в сянка. Мъжете го намират за леко обсебващо, а това ги задушава.

2. Спрете да се тревожите за това какво мисли той

Опитайте се да бъдете себе си, а не да се представяте за жена, която смятате, че той ще хареса. Това уморява вас, а той в един момент ще усети фалша. 

3. Не концентрирайте целия си живот в един мъж

Много лоша практика е, че обвързаните жени често забравят собствените си хобита, приятели и интереси, за да станат едно цяло с партньора. Това ви обезличава, може да сте едно цяло само когато сте две независими личности. Освен това в един момент започвате да смятате, че партньорът ви е длъжен постоянно да ви разнообразява.

4. Не губете себе си в името на партньора си

Жените често се увличат в желанието си да се превърнат в това, което смятат, че половинката им иска, поставяйки собствени си желания на заден план. Вследствие връзката бързо се превръща в патерица, която подпира само единия партньор. Никога не се отказвайте от вашите приятели, семейство, интереси или ценности в името на една връзка.

5. Никога не бъдете с човек, който не ви уважава

Повечето жени приемат за интересно предизвикателство да превъзпитат груби и цинични партньори. Губите си времето, щом майка му не е свършила тази работа, едва ли вие ще успеете. Не пропилявайте живота си в нездравословни връзки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама