5 стереотипа за нещата, които харесват мъжете


5 стереотипа за нещата, които харесват мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Може да е трудно за една жена да изгради щастлива и хармонична връзка с мъж, тъй като в главите на повечето от нас са се закотвили митове, които ръководят действията ни.

Предлагаме ви да видите кои са едни от най-често срещаните погрешни схващания за това кое харесват мъжете.

1. Оскъдни дрехи

Когато се опитват да привлекат вниманието на един мъж, жените често избират най-сексапилните си тоалети - изрязани деколтета, мини поли, прилепнали рокли.

Факт: Ако не искате просто да направите впечатление, но да срещнете мъжа на мечтите си, нивото на сексуалност в тоалета ви трябва да бъде намалено, като добавите повече елегантни и женствени детайли. Една секси къса пола очевидно събужда сексуалното желание, но това не е жената, за която мъжът иска да се грижи.

2. Визия на модел

Това е мит, което кара милиони момичета по цял свят да се тормозят, спазвайки диети и подлагайки се на пластични операции. Когато се стремим към перфектност, ние губим съзнанието си, опитвайки се да копираме нечии пропорции, прическа, нос... , заради което губим индивидуалността си.

Факт: Хубавата външност очевидно е първото нещо, което мъжете намират за атрактивно. Те харесват хубавата прическа, блестящата коса и умението да се обличаме добре. Мъжът харесва жена, която знае как да се грижи за красотата си и оставя вярна на себе си, като приема си и не се опитва да копира стандартите.

3. Отдаденост

Някои жени напълно забравят за своя живот и превръщат любимия си в центъра на тяхната вселена. Те мислят, че такъв тип отдаденост е това, което всъщност привлича мъжете и това е, защото основният фокус е само върху единствения важен човек, които бързо може да загуби интерес в тази ситуация.

Факт: Мъжът се привлича от жена, която има собствени интереси и хобита. Много е важно да ги поддържате в една връзка и да не 

4. Опитен сексуален живот

Често срещан мит е, че опитните жени в секса, които знаят всички трикове са най-щастливите жени.

Факт: Сексуалната хармония е важна за една щастлива връзка, но няма нищо общо с опитността. Това, което мъжете най-много ценят е сексуалната съвместимост, нежност, способността да се наслаждавате на секса и желанието да давате удоволствие на любимия си.

5. Глуповато поведение

Някои жени вярват, че мъжете не харесват умни момичета, затова, за да получат тяхното внимание те действат неестествено, преструвайки се, че са лекомислени.

Факт: Проучвания на California State University са показали, че глупавите жени, по правило, са атрактивни за мъжете поради една единствена просто причина - те по-лесно скачат в леглото. Мъжете, които искат да изградят сериозна връзка, харесват умни жени.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама