6 сутрешни ритуала, с които да привлечете любовта


6 сутрешни ритуала, с които да привлечете любовта
Снимка: iStock/Guliver

Най-добрите сутрешни ритуали са мощни инструменти за привличане на това, което искате в живота и любовта! Знаете ли каква част от вашия свят се влияе от мислите и очакванията ви? Наистина може да постигнете много, когато се съсредоточите върху желанията си.

Много успешни хора имат сутрешни ритаули, които им помагат да реализират целите си. Ето 6, които да пробвате и вие.

1. Създайте си специално време за ритуалите

Първото нещо, от което се нуждаете, за да започнете сутрешен ритуал, е време. Ако искате да отделите 15 минути, фокусирайки се върху този процес, може да се наложи да се събудите 15 минути по-рано. Вашето душевно състояние по време на тези ритуали абсолютно влияе върху силата на тяхната ефективност. Може да ви се струва трудно в началото, но усилието си заслужава.

2. Обичайте себе си

Ако искате да привлечете любов, трябва да увеличите собствения си любовен магнетизъм. Най-добрият начин да направите това е да обичате себе си. Само за една минута си представете, че изпращате на всяка част от тялото си любов и благодарност за това, че сте тук на Земята.

30 НАЧИНА ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА ОБИЧАТЕ СЕБЕ СИ

3. Медитирайте

Може да не сте наясно с това, но в този свят има много любов. Когато отделите време да се свържете с любовта, която имате в живота си сега, това е чудесен начин да привлечете още повече. Мислете за любовта като за това, което получавате от хората в живота си сега. Това може да включва съседи, колеги, близки приятели, деца и домашни любимци (ОК, животните не са хора, но любовта им е чиста!).

4. Изразете своята благодарност

Когато се чувствате благодарни за доброто, което имате, буквално повишавате енергийната си вибрация. Емоциите имат честота, факт, който е доказан от квантовата механика или физика. Благодарността повишава вашата енергия, което ви прави още по-привлекателни за още високи вибрации. Започвайки деня си с практиката да се чувствате благодарни, вие се настройвате за прекрасен ден!

25 МАЛКИ НЕЩА, ЗА КОИТО ТРЯБВА ДА СМЕ БЛАГОДАРНИ

5. Запишете прогреса си

Проследяването на това как се справяте е смислен ритуал, включен в най-добрите сутрешни рутини. Когато полагате усилия да привлечете любовта, често нямате доказателства, че нещо се случва, докато не намерите човек до себе си. Понякога това е дълго пътуване. Междувременно може да ви е приятно да забележите положителни промени, които показват, че ставате по-магнетични, за да привлечете любовта, която искате.

6. Представете себе си влюбени

Въображението е мощна сила за привличане на любов. Въпреки че не знаете кой ще бъде вашият партньор, представете си как ще се почувствате да прегърнете този човек, да ходите ръка за ръка с него, да се гушкате на дивана през нощта или да се целувате в деня на сватбата си! Влезте в подробности. Истинската магия е в това как се чувствате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама