7 начина как да задържите един мъж


7 начина как да задържите един мъж
Снимка: iStock/Guliver

Изневярата поражда нечестност, лъжи и болка. Затова е напълно естествено да искате да знаете как мъжът ви да ви бъде верен. Повечето не кръшкат на съпругата или приятелката си, тъй като вече не я обичат. По-скоро защото искат повече разнообразие в живота си или тъй като чувстват, че нещо им липсва. Следващите 7 неща са изключително важни, ако искате партньорът ви да ви бъде верен.

1. Инициирайте секс

Много мъже възприемат вашия сексуален интерес като мярка за собствената си привлекателност. Накарайте го да се чувства желан и се уверете, че той е наясно колко много ви привлича.

2. Бъдете отворени към експерименти

Навикът и страхът от непознатото често ви спират да бъдете отворени към различни сексуални експерименти. Нека вашият любим да е наясно, че сте готова да опитате нови неща с него в леглото. Не казваме, че трябва да казвате "да" на всичко, но бъдете по-смели за неща, които носят наслада и на двама ви.

НАЙ-ЧЕСТИТЕ ЛЪЖИ, С КОИТО МЪЖЕТЕ ПРИКРИВАТ ИЗНЕВЯРАТА СИ

3. Не бъдете прекалено нагаждащи се

Понякога във връзката жената може да стане прекалено приспособима. Повечето мъже започват отношения с ясната представа как изглежда партньорът им за цял живот и това често не е жената, с която излизат. И за да се превърнат в човека, който той иска, те правят толкова големи компромиси, че губят себе си. И един ден мъжът осъзнава, че вече не е сигурен, че желае точно такава половинка. Затова не изневерявайте на себе си.

4. Не бъдете прекалено контролиращи

Често, без да осъзнаваме, когато сме във връзка, ние се опитваме да контролираме другия човек, за да прави това, което искаме. Това означава да имате деструктивни навици в отношенията - да се оплаквате, обвинявате, критикувате, заяждате, заплашвате, наказвате или да подкупвате, за да контролирате.

5. Показвайте му колко го цените

Понякога, когато жените се омъжат, започват да изпитват фалшиво чувство за сигурност. Не забравяйте, че да имате връзка с някого е доброволно. Човек може да напусне по всяко време. Затова е изключително важно да показвате на партньора си, че наистина го цените и да се опитвате да го разбирате.

6 НАЧИНА ДА РАЗБЕРЕТЕ ДАЛИ НЯКОЙ ВИ ЛЪЖЕ

6. Не го задушавайте

Някои мъже изневеряват, защото се чувстват задушавани във връзката си. Започването на афера може да им осигури свободата, която са изгубили. Не се опитвайте да монополизирате цялото време на половинката си и да държите винаги да сте заедно. Нека има собствени хобита, да излиза с приятели.

7. Превърнете връзката си в приоритет

Често мъжът изневерява, тъй като жената също има връзка, която обикновено не е сексуална. Тази афера е под формата на приоритизиране на нещо друго - работа, деца, хоби... При тази ситуация той остава на заден план, заради това решава да бъде приоритет на друга жена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама