8 неща, които НЕ трябва да казвате на любимия си


8 неща, които НЕ трябва да казвате на любимия си
Снимка: iStock/Guliver

Искреността е от изключителна важност във връзките. Но всяка жена трябва да знае кои са темите, по които никога НЕ трябва да разговаря с любимия си. Ето какво не трябва да му казвате по никакъв повод:

1. Това, което мислите за бившата му приятелка

Може би връзката му с нея наистина е била лош избор и той самият го знае, но е по-добре да не изразявате пред него мнението си по този въпрос. В неговите очи ще изглеждате или ревнива, или просто жалка. По принцип мъжете не харесват дами, които говорят лошо за други жени.

2. Това, което мразите в себе си

Всеки има комплекси. Но когато се съсредоточите върху факта, че мразите някаква част от тялото си, първо насочвате вниманието му към това (може би той дори не го е забелязвал преди). И второ, по този начин се измъчвате с негативни мисли.

ФАТАЛНИТЕ ГРЕШКИ, КОИТО ЖЕНИТЕ ДОПУСКАТ ВЪВ ВРЪЗКИТЕ СИ

3. Негативните ви чувства към някой от бившите ви

Не споделяйте с него плановете си за отмъщение към бившия ви. Със сигурност ще му бъде неприятно да разбере, че изпитвате нещо повече от безразличие към предишния ви партньор.

4. Нежеланието ви за романтични мигове

Дори романтичните жестове да ви се струват глупави, не споделяйте мнението си с него. С течение на времето променяме възгледите си. Това може да се случи и с вас и след това ще съжалявате за казаното преди време.

5. Критики към родителите му

Не си позволявайте да критикувате родителите му. Дори и той самият да го прави пред вас, не изразявайте съгласите с казаното от него.

6. Флиртовете с шефа ви

Това със сигурност няма да му хареса и той няма да се почувства добре от факта, че флиртувате с шефа си. Все пак прекарвате по-голямата част от деня си именно на работното място.

9 ЗНАКА, ЧЕ НЕ СТЕ ВЛЮБЕНА, А ИСКАТЕ ДА ГО ПОПРАВИТЕ

7. Предложението за брак от бившия ви

Може би искате да му покажете, че сте желана жена. Но ако той реши да ви предложи брак, най-добре е да не споделяте с него за предложението, което сте получили в миналото. В края на краищата той иска този миг да бъде специален за вас.

8. Аборт в миналото ви

Това е много сложна тема, която предизвиква противоречиви реакции не само сред жените, но и сред мъжете, които на физическо и психологическо ниво не могат да разберат какво е да забременееш и да носиш дете в себе си. Причините за аборт могат да бъдат различни, но във всеки случай трябва да помислите добре, преди да споделите това с любимия си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама